Σκληρή κόντρα Σκέρτσου – Ραγκούση: «Λέτε ψέματα» – «Τυμβωρυχία αυτό που κάνετε»

…Χάος προκλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα στον Άκη Σκέρτσο και τον Γιάννη Ραγκούση παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Παπαδόπουλου να επικρατήσει ηρεμία.

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα, κλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο και τις εκλογές της ερχόμενης της 25ης Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν με τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις περί τυμβωρυχίας και ντροπής. «Αυτό που θέλω να πω, κ. Ραγκούση, είναι ότι αυτή τη στιγμή κάνετε τον εισαγγελέα εσείς προσωπικά» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Άκης Σκέρτσος.

Α.Σ.: Κ. Ραγκούση είστε πέρα για πέρα άδικοι και λάθος και θα σας εξηγήσω γιατί. Είστε άδικοι γιατί, αντί να στοχοποιείτε τα δίκτυα των διακινητών που είναι πραγματικοί εγκληματίες και θέτουν σε κίνδυνο αθώους και δυστυχισμένους ανθρώπους, δεν τα βάζετε με τους διακινητές. Τα βάζετε με το λιμενικό σώμα το οποίο φυλάει σύνορα, τα βάζετε με την υπηρεσιακή κυβέρνηση, τα βάζετε με την χώρα.

Γ.Ρ.: Ψέμα είναι αυτό που λέτε! Ψέμα είναι αυτό που λέτε! Συγχαρητήρια τους δώσαμε. Λέτε ψέματα, κ. Σκέρτσο. Σαν το χαρτί του γενικού λογιστηρίου του κράτους.

Α.Σ.: Η πολιτική εκμετάλλευση που κάνετε σε μια ανθρωπιστική τραγωδία έχει όνομα. Λέγεται τυμβωρυχία. Και λυπάμαι πάρα πολύ διότι μπλέκετε στην προεκλογική αντιπαράθεση μια ανθρωπιστική τραγωδία.

Γ.Ρ.: Μα αυτό είναι ψέμα! Κ. Παπαδόπουλε, σας παρακαλώ δηλαδή! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα.

Α.Σ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πως εννοεί την ανθρωπιά του το ’15 – ’19 με το αίσχος της Μόριας

Γ.Ρ.: Στο Φαρμακονήσι που επί κυβέρνησης της ΝΔ καταδικάστηκε η χώρα;

Α.Σ.: Δεν μπορούμε να μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον. Λυπάμαι πάρα πολύ. Υπάρχει μια αγωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ, την καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι η συγκυρία δεν δικαιολογεί καμία ένταση. Αντιθέτως απαιτεί σεμνότητα κ. Ραγκούση περισσότερη.

Διαβάστε επίσης:

Διακαναλική Μητσοτάκη: Μονόδρομος η αυτοδυναμία

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα τους αλλάξουμε τα φώτα στη Βουλή»

Γιάνης Βαρουφάκης: Του έκλεψαν το κράνος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκληρή, Σκέρτσου – Ραγκούση, Λέτε, – Τυμβωρυχία,skliri, skertsou – ragkousi, lete, – tymvorychia