Σπαρτιάτες: Μαλλιά – κουβάρια η ΚΟ – Προσπάθεια Στίγκα να μη χάσει το κόμμα – Παραμάγαζο στήνει ο Κασιδιάρης

Ραγδαίες εξελίξεις στους Σπαρτιάτες, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρός τους Βασίλης Στίγκας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την ΚΟ του, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ατύπως στήσει μια δική του ηγεσία με τους εκλεκτούς του.

Συγκεκριμένα, παρόλο που η επίσημη δικαιολογία για την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ είναι σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, σύμφωνα με στενό συνεργάτη του κ. Στίγκα, εντούτοις άλλοι είνια οι λόγοι της αναβολής.

Η πραγματικότητα

είναι ότι ο επικεφαλής των Σπαρτιατών επιχειρεί να προσεγγίσει ορισμένους βουλευτές για να κρατήσει την ΚΟ αφού σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής χρειάζεται μαζί με τον ίδιο πέντε βουλευτές. Συνεπώς, η αναβολή είναι ο τρόπος του να κερδίσει χρόνο.

Ο ρόλος του Κασιδιάρη

Την ίδια ώρα, ορισμένοι καταγγέλλουν ότι ο καταδικασμένος Κασιδιάρης όχι απλώς έχει διεισδύσει αλλά έχει ορίσει συγκεκριμένους βουλευτές ως αρχηγό και υπαρχηγό. Κατά τους ίδιους, δική του ιδέα είναι να πάνε σε ανοιχτό συνέδριο και να εγγράφονται συνεχώς μέλη, ενώ φέρονται να δέχονται 200 αιτήματα για νέα μέλη την ημέρα.

Αντιλαμβανόμενος ο κ. Στίγκας ότι θα χάσει το κόμμα, έχει αποφασίσει να μην υπογράψει την ένταξη κανενός νέου μέλους και στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ αναμένεται να τους πει «όποιος θέλει φεύγει όποιος θέλει μένει».

Διαβάστε επίσης:

Καρτερός για Κασσελάκη: Ο Τσίπρας δεν έχει δώσει δαχτυλίδι σε κανέναν υποψήφιο

Προσφυγικό: Νέα αύξηση στις δομές φιλοξενίας αιτούντων άσυλο 

Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα Κασσελάκη 

Keywords
Τυχαία Θέματα