Σπαρτιάτες: Ραγδαίες εσοκομματικές εξελίξεις – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Μανούσος, προς ανεξαρτοποίηση ακόμη ένας βουλευτής

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα απέστειλε ο βουλευτής των Σπαρτιατών Γιώργος Μανούσος ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ραγδαίες είναι οι εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα των Σπαρτιατών μετά και τη σημερινή επιστολή του βουλευτή Γιώργου Μανούσου προς τον πρόεδρο της Βουλή ενημερώνοντάς τον για την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί.

Σε ανάρτησή του στο facebook,

ο Γιώργος Μανούσος επιτίθεται σφοδρά στον Βασίλη Στίγκα κατηγορώντας τον ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη των πολιτών που ψήφισαν τους Σπαρτιάτες. «Επομένως, δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό, με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι Βουλευτές ενός κόμματος που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες -και που είναι πεντακάθαροι- έχουν συνδιαλλαγές με την Greek Mafia», εξηγεί.

Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, o οποίος σε δική του ανάρτηση στο facebook τοποθετείται στο πλευρό του Γιώργου Μανούσου, σημειώνοντας: «Και ξανά, δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία, από όσα λέει ο συνάδελφος Γεώργιος Μανούσος».

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη, ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές, τους Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, Ιωάννη Δημητροκάλλη και Ιωάννη Κόντη, μετά την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος να μην δώσει το παρών στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για τις πυρκαγιές.

Από το βήμα της Βουλής, ο Βασίλης Στίγκας είχε επιρρίψει ευθύνες σε ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες και τη Greekmafia χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάπου τον Ηλία Κασιδιάρη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι περιοδείες των υποψηφίων στην τελική ευθεία προς την κάλπη

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι υποψήφιοι που κόπηκαν από τις λίστες την καταγγέλλουν για την κρατική χρηματοδότηση

Δημογλίδου για Κασσελάκη: «Η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιείται πάντα κατόπιν αιτήματος» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπαρτιάτες, Ραγδαίες, – Ανεξαρτητοποιήθηκε, Γιώργος Μανούσος,spartiates, ragdaies, – anexartitopoiithike, giorgos manousos