Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη-ΚΚΕ για τις απεργίες: «Θα συλλαμβάνονται όσοι εμποδίζουν την εργασία» – Παφίλης: Ξεφτίλες, δεν δεχόμαστε απειλές

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με το ΚΚΕ για το εργασιακό νομοσχέδιο και κυρίως για τη διάταξη που απαγορεύει σε συνδικαλιστές να εμποδίζουν την είσοδο σε όσους θέλουν να εργαστούν εν μέσω απεργίας.

Ο Θανάσης Παφίλης κατηγόρησε τον υπουργό Εργασίας ότι παρουσίασε ψευδή στοιχεία στη Βουλή για τις χθεσινές κινητοποιήσεις, αποκαλώντας ξεφτίλες όσους υποστήριξαν ότι ο κόσμος δεν στήριξε την απεργία και ότι όλοι όσοι συμμετείχαν ήταν εργατοπατέρες.

«Να πείτε στους πληροφοριοδότες σας ότι σας κοροϊδεύουν», είπε ο κ. Παφίλης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιμένει πως από τη στιγμή που θα ψηφιστεί ο νόμος που μετατρέπει σε ποινικό αδίκημα την παρεμπόδιση της εργασίας εν μέσω απεργίας θα συλλαμβάνετε και θα πηγαίνει αυτόφωρο.

«Εσείς είπατε είμαστε καραμπουζουκλήδες και θα την κλείσουμε την είσοδο το κράτος έχει νόμους και οι καραμπουζουκλήδες πάνε εκεί που λέει το κράτος», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας για να προσθέσει ότι θα τηλεφωνεί ο ίδιος στους εισαγγελείς αν κάποιος κάνει τα στραβά μάτια στην εφαρμογή του νόμου. «Και χθες πήγατε και κλείσατε την είσοδο του λιμανιού, από αύριο δεν θα μπορείτε και μην αρχίζετε τις κλάψες», είπε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ να τονίζει πως δεν δέχονται απειλές.

Διαβάστε επίσης:

«Καρφιά» Άδωνι κατά Κασσελάκη: Είναι άσχετος από πολιτική, πετάει «μαργαριτάρια» (video)

Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: «Της έστειλα προτάσεις τον Ιούλιο, δεν μου απάντησε ποτέ – Μου επιτίθεται λες και γω είμαι ο Μητσοτάκης» – Στη δημοσιότητα το μέιλ

Ν. Ανδρουλάκης: «Εμπαιγμός το ξεπάγωμα των τριετιών»

Keywords
Τυχαία Θέματα