Στον ανακριτή η Βατίδου – «Είναι αλήτης και ανυπομονώ να τον συναντήσω» λέει για τον μοτοσικλετιστή ο Κούγιας

Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που τις αποδίδονται, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η Εύη Βατίδου που κρατείται με τις κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη δικογραφία η 47χρονη καταδίωξε 58χρόνο και την 57χρονη σύζυγό του, αναβάτες σε μοτοσικλέτα, στην περιοχή της Γλυφάδας τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή και στη συνέχεια με το αυτοκίνητο της τους πέταξε κάτω με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης. Μάλιστα η γυναίκα παραμένει στο Ασκληπιείο της Βούλας και αναμένεται μάλιστα να υποβληθεί

και σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 47χρονη, η οποία κρατείται, έχει επίσης μηνύσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

«Αλήτης, παρέσυρε τη γυναίκα μου στα κατσάβραχα»

Ο πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου και γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε έντονο ύφος χαρακτήρισε αλήτη τον οδηγό της μοτοσυκλέτας και υποστήριξε πως έπεσε μόνος του από τη μηχανή.

Την ίδια ώρα, σε παράκληση της παρουσιάστριας να αποφύγει τους χαρακτηρισμούς, απάντησε «θα κάνω ό,τι γουστάρω»

Το χρονικό

Η Εύη Βατίδου κατηγορείται πως κυνήγησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη.

Όλα έγιναν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Όπως αναφέρεται στο σήμα της αστυνομίας, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με τον οδηγό και τη συνοδηγό της μοτοσικλέτας και την 46χρονη.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 57χρονη, που μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και το πρώην μοντέλο προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και το μοντέλο μήνυση για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στον 59χρονο.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Καλλιθέα: 61χρονος κρατούσε φυλακισμένη 48χρονη – Την βίαζε και την κακοποιούσε συστηματικά

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα – Ελπίδες για το δίδυμο αδελφάκι του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βατίδου – Είναι, Κούγιας,vatidou – einai, kougias