Συναδινός: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης για την οπαδική βία ισχύουν ήδη

Για κοροϊδία εκ μέρους της κυβέρνησης έκανε λόγο ο πρώην γγ Αθλητισμού, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Τζούλιο Συναδινός, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός μίλησε για «κλείσιμο συνδέσμων» ενώ ήδη ο νόμος προβλέπει ότι κάθε ομάδα μπορεί να έχει μόνο μια λέσχη φιλάθλων

«Μας κοροϊδεύει κατάμουτρα η κυβέρνηση» είπε στο Κόκκινο ο Τζούλιο Συναδινός, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επικεφαλής της ΟΥΕΦΑ

και τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ.

Ο κ. Συναδινός τόνισε ότι σήμερα δεν ανακοινώθηκε τίποτα καινούργιο υπογραμμίζοντας ότι  υπάρχει νόμος που όμως δεν εφαρμόζεται σχετικά με τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι υπάρχει η σύμβαση του Σεν Ντενί  του 2016 που υπογράφηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η οποία  προβλέπει τη διεθνή συνεργασία και ο οποίος άργησε να τεθεί σε εφαρμογή καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη την επικύρωσε μόλις το 2023. 

Σχετικά δε με την ανεξέλεγκτη δράση των Κροατών νεοναζί  υπενθύμισε ότι είχαν ληφθεί εναντίον του προληπτικά μέτρα και το 2015 σε ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού – Δυναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης:

Γλαβίνας: Επικοινωνιακού χαρακτήρα η συνάντηση Μητσοτάκη – Τσέφεριν

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει τον Λουκά Αποστολίδη στη Στερεά Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του δήμου ο Γιώργος Ορφανός

Keywords
Τυχαία Θέματα