Τέιλορ Σουίφτ: «Έριξε άκυρο» στη Μέγκαν Μάρκλ – Απέρριψε πρόσκλησή της στο podcast της

Η Τέιλορ Σουίφτ «έριξε άκυρο» στη Μέγκαν Μάρκλ, καθώς απέρριψε την πρόσκλησή της να μιλήσει στο podcast της στο Spotify.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η γνωστή τραγουδίστρια έλαβε προσωπική πρόσκληση από την Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να εμφανιστεί στο podcast της με τίτλο «Archetypes», κάτι που αρνήθηκε μέσω εκπροσώπου της.

Η αποκάλυψη έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας του Spotify με τον

πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, και λίγο μετά το νέο σκάνδαλο στη δίνη του οποίου βρέθηκε η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία κατηγορείται ότι πλαστογράφησε συνεντεύξεις στα podcast της.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, φέρονται να υπέγραψαν συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify στα τέλη του 2020, αλλά οι γνώστες της εταιρείας streaming ισχυρίζονται πως το βασιλικό ζεύγος δεν πληρούσε το κριτήριο παραγωγικότητας που απαιτείται για να λάβει το πλήρες ποσό, ανέφερε η Wall Street Journal.

Αυτό σημαίνει ότι η η εταιρεία μέσων ενημέρωσης Archewell που ιδρύθηκε από τον Χάρι και τη Μαρκλ, δεν παρήγαγε τα συμφωνηθέντα, προκειμένου να λάβει την προσυμφωνημένη αμοιβή.

Σε ό,τι αφορά στις πλαστογραφημένες συνεντεύξεις, πρόσφατο δημοσίευμα υποστήριζε ότι έγιναν από μέλη του προσωπικού της Δούκισσας – και ο ήχος της φωνής της που έκανε τις ερωτήσεις προστέθηκε αργότερα.

Διαβάστε επίσης:

Σπαρτιάτες: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου για την είσοδό τους στη Βουλή

Ο Τζέιμι Φοξ «είναι καλά και θα επιστρέψει»

Μενεγάκη: «Απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα