Τέρενς Κουίκ: «Με την Έμυ Λιβανίου η ατμόσφαιρα ήταν συγκρουσιακή – Παραιτήθηκα κι έφυγα» (Video)

Αναδρομή στη μακρόχρονη τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην περίοδο που συνεργάστηκε με την Έμυ Λιβανίου στο STAR.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για μια καλή συνεργασία αρχικά που, ωστόσο, στη συνέχεια κατέληξε σε συγκρουσιακή, κάτι που τον οδήγησε εν τέλει στην παραίτηση.

«Η Έμυ Λιβανίου πιστεύω ότι παρασύρθηκε σε κάποια πράγματα, δεν θέλω να μπω σε άλλη κουβέντα. Την αγαπώ όμως και την εκτιμώ. Εγώ παραιτήθηκα τότε κάποια στιγμή

γιατί δεν άντεχα άλλο να υπάρχει μια ατμόσφαιρα συγκρουσιακή. Έφυγα και πήγα στο Alter» είπε, καλεσμένος στο Στούντιο 4 και πρόσθεσε:

«Όμως δεν θα σας κρύψω κάτι. Επιστρέφοντας από την Κύπρο χάρη στον Νίκο Χατζηνικολάου, σκέφτηκα ότι κάτι θα μπορούσα να κάνω και σαν τηλεόραση. Και πήρα τηλέφωνο την Έμυ, της είπα “θες να κάνουμε μαζί μια πρωινή εκπομπή; Να το προτείνω;”. Είμαι βέβαιος ότι κάποιο κανάλι, αν έλεγα ότι θα το ξανακάναμε με την Έμυ, με αφορμή και το τι γινόταν τότε, θα μπορούσε να μας πει ναι. Μου είπε όμως η Έμυ: “όχι. Μια φορά την εβδομάδα, αν θες να κάνουμε κάτι μαζί, ευχαρίστως”. Πάντως μιλάμε».

«Η τελευταία μου τηλεοπτική παρτενέρ αν δεν κάνω λάθος, έτσι σημαδιακή, ήταν η Μάγδα Τσέγκου στο Alter αφού είχε προηγηθεί το δίχρονο με την Έμυ Λιβανίου. Ένα δίχρονο που ήταν πολύ καλό στην αρχή, μετά μπήκαμε σε μια περιπέτεια… Η Έμυ Λιβανίου ήταν ένα σφουγγάρι, μάθαινε φοβερά, εργάτρια όσο δεν πάει, με ακολουθούσε σε όλα μου τα οδοιπορικά σε όλο τον κόσμο. Να κάτι άλλο. Έβγαινα τώρα και μου έλεγαν ότι “ταξιδεύεις όλο τον κόσμο” επειδή ήμουν υφυπουργός Εξωτερικών. Ούτε το 1/10 των ταξιδιών όμως που έκανα ως δημοσιογράφος και το λέω έτσι για να δώσω μια μικρή απάντηση» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα μπορείς να πεις σε 140 λέξεις μέσα σε 24 ώρες; – Η παράσταση Lemons x5 σου δίνει την απάντηση (Video)

Σαρμπέλ: Το «καρφί» για τη Μαρίνα Σάττι – «Εκπροσωπείς μια χώρα, δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου»

Steve Buscemi: Θύμα ξυλοδαρμού ο διάσημος ηθοποιός ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέρενς Κουίκ, Έμυ Λιβανίου, – Παραιτήθηκα, Video,terens kouik, emy livaniou, – paraitithika, Video