Θα κάνατε bungee jumping στο σκοτάδι; (video)

Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε ότι το bungee jumping μας προκαλεί φόβο. Κι όμως υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν πολύ ενδιαφέρουσα την εμπειρία και κάποιοι άλλοι που θέλουν περισσότερη αδρεναλίνη.

Σε αυτούς απευθύνεται η Highland Fling Bungee, στο Περθσάιρ της Σκωτίας, που προσφέρει νυχτερινό bungee jumping, με τις εικόνες που συνοδεύουν την πρόταση αυτή να προκαλούν από μόνες τους φόβο.

Σε κάποια βίντεο

μάλιστα οι τολμηροί που δοκιμάζουν την ελεύθερη πτώση μέσα στο σκοτάδι ακούγονται να ουρλιάζουν με τρόπο που σου κόβει το αίμα. Κάποιος σχολίασε ότι ακόμα κι αν τον πλήρωνε δεν θα έκανε κάτι τέτοιο…

Η πλατφόρμα βρίσκεται στην Γέφυρα Γκάρι, κοντά στο χωριό Κίλικρανκι, σε ύψος 40 μέτρων. Όσοι τολμούν βρίσκονται στο κενό μέσα στο σκοτάδι και σε λίγα δευτερόλεπτα φτάνουν μέχρι το κατώτατο σημείο.

Ο Λάρι Τόμας που είναι διευθυντής της επιχείρησης που οργανώνει αυτή την ελεύθερη πτώση λέει ότι είναι πολύ τρομακτική η αίσθηση της «πτώσης στην άβυσσο».

«Δεν ξέρεις που πηγαίνεις, πόσο έχεις πέσει, ή πόσο έχεις ακόμα», προειδοποιεί τους τολμηρούς η επιχείρηση που κάνει τις ελεύθερες πτώσεις στο σκοτάδι.

Ο Λάρι Τόμας που εργάζεται στην επιχείρηση από το 2012 λέει πως με την ελεύθερη πτώση στο σκοτάδι προσθέτουν μια «διαφορετική και ανατριχιαστική» εμπειρία, στις άλλες δραστηριότητες που έχει το κέντρο Highland Fling Bungee.

Στην ερώτηση τι προκαλεί περισσότερο φόβο- η πτώση στην νύχτα ή την μέρα, ο Τόμας απαντά: «Νομίζω ότι το να βλέπεις το έδαφος τόσο κοντά στη διάρκεια της μέρας προσθέτει ένα στοιχείο φόβου, αλλά η πτώση στο σκοτάδι είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία. Το να μην ξέρεις τι βρίσκεται πέρα από το σκοτάδι είναι επίσης ανατριχιαστικό για πολλούς ανθρώπους».

Και μετά την πτώση; Οι περισσότεροι αισθάνονται απέραντη χαρά, διαβεβαιώνει ο Τόμας, προσθέτοντας ότι πολλοί «τρέμουν από την αδρεναλίνη» και ορισμένοι θέλουν να το επαναλάβουν.
Οι ελεύθερες πτώσεις στο σκοτάδι γίνονται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο, καθώς «αυτούς τους μήνες οι συνθήκες είναι καλές και δεν έχει πολύ κρύο», εξηγεί ο Τόμας.

Η εμπειρία ‘Blackout Bungee’ κοστίζει 94 λίρες και απευθύνεται σε άτομα άνω των 14 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Angelina Jolie για ναυάγιο στην Πύλο: «Κανείς δεν ρισκάρει τη ζωή του έτσι, εκτός αν δεν έχει επιλογές»

Ιταλία: Μαθητές αποχαιρετούν με τον πιο συγκινητικό τρόπο τον καθηγητή τους που βγαίνει στη σύνταξη (video)

Βρετανία: Ανακαλύφθηκε νέο είδος δεινοσαύρου (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θα κάνατε bungee jumping στο σκοτάδι; (video),