Θαυμαστής των βίντεο του Κασσελάκη στα Social Media «γαλάζιο» στέλεχος

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φέρει τα πάνω – κάτω όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην πολιτική ζωή του τόπου.

Μετά και τη χθεσινοβραδινή δημοσκόπηση του Mega ανεξαρτήτως αποτελέσματος την Κυριακή στην κάλπη, ο νέος πολιτικός ήρθε στην Ελλάδα για να… μείνει.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

είναι ότι η επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί μέσα από τα Social Media προβάλλοντας τις θέσεις του αλλά και τη σχέση που χτίζει με τον κόσμο έχει «θαυμαστές» και σε άλλους πολιτικούς χώρους. Ξεκαθαρίζεται πως ο θαυμασμός αυτός δεν είναι για την ουσία των όσων λέει αλλά ο τρόπος που τα επικοινωνεί. 

Ένας από τα στελέχη που ενέκρινε δημόσια τα βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη παραδέχοντας ότι είναι άκρως επικοινωνιακά είναι ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. Σε τηλεοπτική εκπομπή και σχολιάζοντας το βίντεο από την επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακρόνησο, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Γαλάζιας παράταξης παραδέχθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «πέτυχε το στόχο του». 

Υ.Γ: Ο Νίκος Ρωμανός είναι το πιο πιθανό να είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Τουλάχιστον αυτό συζητείται στην Πειραιώς. 

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Επανεμφανίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο μετά το QatarGate (photos)

Μπελέρης: Στα Τίρανα ο Γιάννης Οικονόμου – Θα δει τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας

Νέα Δημοκρατία: Η πρώτη συνάντηση Στυλιανίδη – Ποιον είδε ο νέος Υπουργός Ναυτιλίας (photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα