Θεία Μιχάλη Κατσούρη: «Να μην ξανασυμβεί τέτοιος θάνατος»

Το δικό της μήνυμα μέσω του ANT1 έστειλε η θεία και νονά του Μιχάλη Κατσούρη 21 ημέρες μετά τη δολοφονία του.

«Θέλουμε δικαίωση για την ψυχή του Μιχάλη μας και να μην υπάρξει άλλο παιδί, να μην κλάψει άλλη μάνα. Όπως έκλαψε η αδερφή μου, εμείς, ο Άλκης και κάθε Άλκης και εύχομαι ο Μιχάλης μου από την δύναμη της ψυχής εκεί πάνω που είναι να σταματήσει την βία, να δώσει ένα στίγμα στα παιδιά να έχουν αγάπη για τον αθλητισμό και όχι μίσος και οργή», δήλωσε η θεία και νονά του 29χρονου.

«Παιδιά σαν τον Μιχάλη δεν θα ξαναβγούν, ήταν

για την πατρίδα του, για την θρησκεία του, για την οικογένειά του και η αγάπη του η μεγάλη ήταν η ΑΕΚ. Τα παιδιά της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο όνομα του Μιχάλη μας που κλάψανε όλοι και θα κλαίμε, να πηγαίνουν στο γήπεδο με αγάπη και όχι με μίσος. Ελπίζω αυτά τα παιδιά να δώσουν έναν αγώνα στη μνήμη του Μιχάλη μας, να μην ξανασυμβεί τέτοιος θάνατος», πρόσθεσε.

«Ήταν ένα παιδί που κοιτούσε μόνο την δουλίτσα του, την μανούλα του, τα αδέρφια του, ήταν μια ενωμένη οικογένεια και όποτε είχε χρόνο πήγαινε και στην ΑΕΚ. Με τα φιλαράκια του, που κλαίνε όλα τα φιλαράκια του γιατί τους λείπει ο Μιχάλης και λείπει και σε εμάς κορίτσι μου. Άδειασε το σπίτι μας, η αυλή μας… τα ρουχαλάκια του, το μηχανάκι του, όλα, όλα, όλα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Δραματική προειδοποίηση ειδικών για την Πάρνηθα: «Το καμένο δάσος θα μετατραπεί σε “εκδικητικό χείμαρρο”»

Τραγωδία στην Κεφαλονιά – 76χρονη πνίγηκε στη θάλασσα

Λαχτάρισαν επιβάτες του ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο – Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες

Keywords
Τυχαία Θέματα