Τηλεθέαση 3-0

Το ματς Ολλανδίας- Ελλάδας (σκορ αγώνα 3-0) στα προκριματικά του Euro 2024, στον Alpha, ήταν ο ισχυρότερος πόλος έλξης τηλεθεατών την Πέμπτη.

Ενδεχομένως να είχε καλύτερη απόδοση από το 8,7% αλλά οι σειρές μυθοπλασίας του Mega, οι οποίες ήταν «απέναντι» στον ποδοσφαιρικό αγώνα,  αν και σε επανάληψη συγκράτησαν τα κοινά τους.

Οι τραγικές εξελίξεις από την

κακοκαιρία στη Θεσσαλία αλλά και από την ανθρωποκτονία του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά , όπως παρουσιάστηκαν από το κεντρικό δελτίο του Σκάι συγκέντρωσαν την προσοχή 540.000 τηλεθεατών οι οποίοι το ανέδειξαν τέταρτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της Πέμπτης.

Στην πέμπτη θέση το «Live news» του Mega, διπλή εμφάνιση στη δεκάδα είχε το Open χάρη στα έκτακτα δελτία ειδήσεων με τα νεώτερα, ως τις ώρες που μεταδόθηκαν,  από τη συμφορά που βρήκε τη Θεσσαλία, ενώ θέση στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο είχε, για μια ακόμη φορά, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση εξαιτίας της κακοκαιρίας 

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Βολές» κατά προέδρου και διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ για την απαξίωση των καναλιών της

ΕΡΤ: Προβληματική η διαχείριση από την διοίκηση, καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων – «Η δημόσια τηλεόραση παραδίδεται σε ιδιώτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα