Την καλύτερη τηλεθέαση του διήμερου είχε ο τελικός του Champions League στο Mega

Περί το 1,1 εκατ. τηλεθεατές συγκέντρωσε στο Mega, το βράδυ του Σαββάτου η απευθείας μετάδοση του τελικού του Champions League. Ήταν δε η μόνη εκπομπή με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης σε ολόκληρο το διήμερο.

Η αμέσως επόμενη καλύτερη απόδοση σημειώθηκε από τους μετρητές της Nielsen στην προβολή του κυριακάτικου επεισοδίου της σειράς «Η γη της ελιάς» η οποία προσέλκυσε

στο Mega ελάχιστα περισσότερους από ένα εκατ. τηλεθεατές.

Ως αυτόνομη– διαφορετική- εκπομπή δυναμομετρήθηκε από την εταιρεία μετρήσεων τηλεθέασης, η τελετή απονομή του κυπέλου της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και αναδείχθηκε ως η δεύτερη τηλεοπτική επιλογή του Σαββάτου.

Με τάση φυγής οι τηλεθεατές, στην κατάταξη με τα δέκα καλύτερα της ημέρας εμφανίστηκαν εκπομπές με τηλεθέαση μικρότερη του 4%.

Την Κυριακή – τα είπαμε- ξεχώρισε η «Γη της ελιάς». Όμως η είδηση βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Εκεί πραγματοποίησε ίσως τη μοναδική, στη σεζόν μέχρι τώρα, εμφάνιση η ΕΡΤ3. Ο λόγος προφανής. Το τρίτο κανάλι μεταδίδει ζωντανά της διαδικασία τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ και την Κυριακή κάλυψε «ζωντανά» την τρίτη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης:

Ο δείκτης τηλεθέασης πέφτει, αλλά η συσπείρωση τηλεθεατών στον «Σασμό» ήταν υψηλή

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Παρασκευή, όμως «δεν ίδρωσε το αυτί» του Mega (πίνακας)

Σασμός – Spoiler: Μαθιός και Βασιλική ζουν μια νύχτα πάθους (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα