Τσαπανίδου για τροπολογίες – «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη: Απαράδεκτα και επικίνδυνα παιχνίδια της κυβέρνησης με τους θεσμούς

Στο θέμα των τροπολογιών που κατέθεσε η κυβέρνηση για τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Η κ. Τσαπανίδου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μετατρέπει μια σοβαρή υπόθεση για τη δημοκρατία σε παρωδία.

«Τρεις αλλεπάλληλες

τροπολογίες για τον αποκλεισμό των νεοναζί, μια εν κρυπτώ συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, και η παραίτηση του τελευταίου που ακολούθησε, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ενδοιασμό να μετατρέπει μια σοβαρή υπόθεση για τη δημοκρατία σε παρωδία. Παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα για άλλη μια φορά στη Δικαιοσύνη».

Και συνεχίζει: «Με αυτές τις αδιανόητες για μια δημοκρατία παρεμβάσεις όμως, αυτό που στο τέλος της ημέρας πετυχαίνει είναι να ενισχύει την Ακροδεξιά».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ζητώντας να ψηφιστεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που δίνει λύση στο αδιέξοδο με σεβασμό στο Σύνταγμα.

«Παιχνίδια με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους είναι απαράδεκτα και επικίνδυνα» τονίζει η κ. Τσαπανίδου.

Διαβάστε επίσης:

LIVE: Η συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία – «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη (video)

Μητσοτάκης για το debate με Τσίπρα: Ναι, μεν, αλλά…

Αγαθοπούλου για παραίτηση από το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ζήτησα να αποχωρήσει κάποιος άλλος, ζήτησα να μην είμαι υποψήφια»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαπανίδου, Κασιδιάρη, Απαράδεκτα,tsapanidou, kasidiari, aparadekta