Τζέισον Πρίσλεϊ για τον άλλοτε συγκάτοικό του Μπραντ Πιτ: Τότε μπορούσε να περάσει πολύ καιρό χωρίς ντους

Ολίγον από «βρωμιάρη» χαρακτηρίζει «κομψά» τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ ο πρώην συγκάτοικός του Τζέισον Πρίσλεϊ, ο επίσης διάσημος πρωταγωνιστής του Beverly Hills, 90210.

Όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Live with Kelly and Mark», ο «Μπράντον» μίλησε για την εποχή που συγκατοικούσε με τον Μπραντ Πιτ,

πριν ακόμη γίνουν γνωστοί.

Jason Priestley Has A Dirty Secret About Being Brad Pitt's Roommate https://t.co/Njynvx0AI9

— HuffPost (@HuffPost) January 17, 2024

Αποκάλυψε ότι, μαζί με έναν ακόμη συγκάτοικο, έμεναν σε ένα μικρό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια υποβαθμισμένη περιοχή του Λος ‘Αντζελες. Σημείωσε με χιούμορ ότι ο Μπραντ ήταν σχετικά αξιοπρεπής σε σύγκριση με τον άλλο συγκάτοικο, ο οποίος όπως τον περιέγραψε, ήταν «η απόλυτη καταστροφή».

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ θυμήθηκε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό που έκαναν για το «ποιος θα μπορούσε να περάσει περισσότερο καιρό χωρίς να κάνει ντους».

Brad Pitt's Shocking Hygiene Habit Revealed by Former Roommate Jason Priestley https://t.co/xWr1E6QPtt

— E! News (@enews) January 17, 2024

«Το σκέφτομαι τώρα και λέω: «Φίλε, πόσο αηδιαστικό. Τι σκεφτόσουν;», είπε χαρακτηριστικά και μοιράστηκε ότι ο Πιτ έβγαινε πάντα νικητής.

Jason Priestley hilariously admitted his former roommate Brad Pitt would go the longest without taking a shower, in a new interview. Watch it below. https://t.co/1I6XrEwYup

— HollywoodLife (@HollywoodLife) January 17, 2024

«Πάντα ο Μπραντ κέρδιζε. Δεν νομίζω ότι το κάνει πια αυτό, αλλά τότε μπορούσε να περάσει πολύ καιρό χωρίς ντους» πρόσθεσε γελώντας ο Καναδός ηθοποιός.

Jason Priestley: Former roommate Brad Pitt would go ‘a long time without showering’ https://t.co/RKQkCoFPfm pic.twitter.com/RtPgm7rjSi

— Page Six (@PageSix) January 16, 2024

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Jason Priestley: A Memoir», που κυκλοφόρησε το 2014, ο Τζέισον είχε αναφερθεί λεπτομερώς για εκείνη την περίοδο αποκαλύπτοντας: «Zούσαμε με νουντλς, μπύρες και τσιγάρα Marlboro Light».

Η επιτυχία ήρθε το 1990 με το ρόλο του ως Μπράντον Γουόλς στην τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια εφήβους «Beverly Hills, 90210».

 Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην αστυνομική σειρά «Wild Cards», του Μίχαελ Κόνιβς. Είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με τη makeup artist Ναόμι Λάουντ-Πρίσλεϊ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Μαντώ: «Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική» (Video)

Κλέλια Ρένεση: Το κεφάλαιο «παρένθετη μητέρα» μπορεί να ανοίξει δρόμο για «παράνομο εμπόριο μήτρας και μωρών»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέισον Πρίσλεϊ, Μπραντ Πιτ, Τότε,tzeison prislei, brant pit, tote