Εξεταστική για Τέμπη: Ένταση μετά το εξώδικο της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού – Διεκόπη η συνεδρίαση

Σε μετωπική σύγκρουση με την πλειοψηφία ήρθαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού.

Η ευθεία κατηγορία της οικογένειας στον εισηγητή της ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη για παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, καθώς –όπως αναφέρουν- υπονόησε ότι ο θανών δεν μπορούσε να βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση, πυροδότησε άγρια κόντρα που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης. 

Η φράση του Νίκου Καραθανασόπουλου «λίγη ντροπή δεν βλάπτει» κι ότι το εξώδικο στρέφεται

σε όλους όσοι σκύλεψαν στη μνήμη του μηχανοδηγού, άναψε τα αίματα. 

Δ. Μαρκόπουλος: Τα κουτσαβακίστικα εκεί που ξέρετε. Αυτά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Θα μας δείρετε κ. Καραθανασόπουλε…Ντροπή σας, τι αγοραίο ύφος είναι αυτό…

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, εναντίον του οποίου στρέφεται η οικογένεια του μηχανοδηγού, ότι «δεν ήταν στις προθέσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας να σπιλώσει ή να υπονοήσει ότι ήταν ανίκανος ο συγκεκριμένος μηχανοδηγός και πως καθήκον και υποχρέωσή μας ήταν να ερευνήσουμε τα στοιχεία που υπήρχαν». Ο κ. Τσαβδαρίδης, αλλά και ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος, επέρριψαν ευθύνες στην αντιπολίτευση, γιατί απέρριψε την πρόταση, η χθεσινή συνεδρίαση που αφορούσε τον μηχανοδηγό να γίνει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Θράσος καταλόγισε στην πλειοψηφία ο Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να σταματήσει η εργαλειοποίηση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος.

Προκειμένου να πέσουν οι τόνοι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση. 

Διαβάστε επίσης:

Το ζήτημα της ακρίβειας έθιξαν πολίτες στον Μητσοτάκη – Συζήτηση με ηλικιωμένο για τον εξωδικαστικό

Κασσελάκης σε εκπροσώπους της Αλβανικής Διασποράς: Να μπει τέλος στην ομηρία των διαδικασιών ένταξης και στον ρατσισμό

Ριζοσπαστική Αριστερά: Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση από 45 διανοούμενους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξεταστική, Τέμπη, Ένταση, – Διεκόπη,exetastiki, tebi, entasi, – diekopi