Βουλή: Άγριος καυγάς για «μαύρους» εργάτες – «Ντροπή, παροτρύνει να γίνουν κυνηγοί κεφαλών» – «Είστε πονηρός»

Άναψε τα αίματα στη Βουλή αποστροφή της ομιλίας βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για «μαύρους» εργάτες στα χωράφια. 

Για «απαράδεκτη» έκφραση έκανε λόγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης ο οποίος ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους υποστήριξε ότι είναι ντροπή να υπάρχουν αναφορές στην ανθρώπινη ύπαρξη με βάση το χρώμα. «Ντροπή σας, αποκαλύπτεται τι πιστεύετε, δεν είναι η πρώτη φορά… Παροτρύνει να γίνουν κυνηγοί κεφαλών… Είναι ντροπή», είπε σε μια έκρηξη

οργής με τους βουλευτές της Ελληνικής Λύσης να διαμαρτύρονται. 

Στην αίθουσα της Ολομέλειας έσπευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για να υπερασπιστεί τον βουλευτή του, κατηγορώντας τον Σταύρο Κελέτση για μικροπολιτική. «Ήρθατε να κάνετε κοντή πολιτική με βουλευτές άλλων κομμάτων», είπε και πρόσθεσε ότι διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα του βουλευτή του, Κώστα Μπούμπα. «Αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι μαύρη εργασία, να πάτε στο δημοτικό να μάθετε, διορθώθηκε  η φράση, μπορεί στη ρύμη του λόγου να εκφράστηκε διαφορετικά… μην επιμένετε ανόητα, είστε πονηρός», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Απαντώντας ο Σταύρος Κελέτσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις διευκρινίσεις Βελόπουλου. «Ο άνθρωπος μπορεί εν τη ρύμη του λόγου του να το είπε, αλλά με είπατε πονηρό, κοντό και ανόητο, όλοι καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα…», συμπλήρωσε με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργαντά να δηλωνει ότι το θέμα θεωρείται λήξαν. 

«Οι αγρότες είναι ανάστατοι. Δεν μπορούν να καλύψουν τα προς το ζην. Εργάτες γης απλήρωτοι, άλλο μεγάλο πρόβλημα αυτό που εμείς στην Ελληνική Λύση θα καταθέσουμε επίκαιρη ερώτηση με συγκεκριμένη πρόταση. Για να σταματήσετε να παίρνετε μαύρους αλλοδαπούς στα χωράφια, γιατί αυτό γίνεται και στη δική μου εκλογική περιφέρεια, ανασφάλιστους, ενώ με ένα πρόγραμμα μπορείτε να πάρετε Έλληνες αγρότες και να πάνε τα παιδιά μας να δουλέψουν», ήταν οι αναφορές Μπούμπα που άναψαν φωτιές.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσίπρας: «Ένα κόμμα δεν είναι ξενοδοχείο, μένω μέχρι να φύγω» (Video)

Ακόμα κι ο Λαφαζάνης ήταν πιο έτοιμος από τον Τσακαλώτο – Τα «πρέπει», «νομίζω» και «θα δούμε»

Λούκα Κατσέλη: Ο πρώτος που κατάλαβε τη σχέση με τον Γεράσιμο Αρσένη ήταν ο Ανδρέας – Μας παρακολουθούσε (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουλή, Άγριος, – Ντροπή, – Είστε,vouli, agrios, – ntropi, – eiste