«Ξαναχτύπησε» ο βουλευτής της «Νίκης» με τους καλικάντζαρους: Ο 29χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ πέθανε λόγω εμβολίου για τον covid

«Ξαναχτύπησε» ο Νίκος Παπαδόπουλος της «Νίκης» ο οποίος λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είχε πει από το βήμα της Βουλής πως βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια – καλικάντζαροι και επιτίθενται στον λόγο του θεού!

Πιστός στις θεωρίες συνωμοσίας, αν και γιατρός στο επάγγελμα, υπονόησε, αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτησή του στην Ολομέλεια ότι ο θάνατος του 29χρονου αθλητή Σόν Μπάρμπερς συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Λαϊκισμό και δημαγωγία του καταλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

που ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκάλεσε ανόητο!

Αδ. Γεωργιάδης: Εγώ είμαι ένας ταπεινός βιβλιοπώλης και όχι γιατρός χειρουργός όπως εσείς. Έχετε διαβάσει εσείς κάποια μελέτη ότι ο θάνατος του αθλητού συνδέεται με το εμβόλιο κατά του covid; Όχι τι πιστεύετε, αλλά αν έχετε μελέτη. Αν δεν έχετε, α, δεν έχετε, Τότε λαϊκίσατε! Όταν έρχεστε στη Βουλή, θα αφήνετε έξω τα συνωμοσιολογικά σας σενάρια και τους λαϊκισμούς.

Ο βουλευτής της Νίκης δεν πτοήθηκε και συνέχισε στο ίδιο ύφος, ανεβάζοντας περαιτέρω τους τόνους.

Ν. Παπαδόπουλος: Επειδή δεν είστε γιατρός, δικαιολογώ το θράσος σας, αυτό είναι το νεοδημοκρατικιστικό Ελλαδιστάν… Το εμβόλιο είναι ήδη ξεπερασμένο… Ξεγελάτε τον κόσμο… Ποια είναι η επιχείρηση «ελευθερία»; Εμβολιάζοντας τον κόσμο μέχρι θανάτου; Αν σας έμεινε ίχνος αλήθειας και αγάπης, να αποδοθούν πίσω σε όλους τα πρόστιμα που απάνθρωπα βάλατε σε ηλικιωμένους και να αποκαταστήσετε πλήρως συνταξιοδοτικά, μισθολογικά τους ήρωες υγειονομικούς που αντιστάθηκαν στη δικτατορία σας… Να μην ζήσει χώρα μας ξανά αυτή τη ντροπή… 

Απαντώντας ο υπουργός Υγείας μίλησε για σόου με τον πιο χυδαίο τρόπο του βουλευτή της Νίκης που τυγχάνει να είναι και γιατρός για ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ στη συζήτηση παρενέβη και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, εκφράζοντας τη δυσφορία του. 

Αδ. Γεωργιάδης: Είναι ντροπή, θα έπρεπε να σας πάρουν πίσω το πτυχίο. Να έρχεσαι στη Βουλή και να αποδίδεις αίτιο θανάτου, αποδεικνύει ότι η σχέση σας με την επιστήμη είναι μηδενική. Και το κάνατε για τον πιο χυδαίο λογο, για ψήφους. Ένας απλός δημαγωγός είστε… Κκαλό να κάνει πλάκα η Νίκη, να πάρετε και καμιά ψήφο, γιατί όπως βλέπω τις δημοσκοπήσεις, πάτε για φούντο…

Ο υπουργός Υγείας επικαλούμενος στοιχεία από μελέτες, ανέφερε πως οι αιφνίδιοι θάνατοι έχουν μειωθεί και ότι «το εμβόλιο προστατεύει από τη σοβαρή νόσηση. Συνιστάται ως ετήσιος εμβολιασμός στους ευάλωτους… για να μειώνονται οι θάνατοι και οι σοβαρές επιπλοκές».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σπυράκη: Καταγγέλλει δυσφήμιση της Ελλάδας στισ Βρυξέλλες – Την ίδια ώρα ερευνάται για συνεργάτες «φαντάσματα»

Νικήτας Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: «Όποιος δεν ψηφίζει, παραιτείται» (video)

Νίκος Ταχιάος: Δεν σταματούν οι εργασίες για το Μετρό στα Εξάρχεια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξαναχτύπησε, Νίκης, 29χρονος,xanachtypise, nikis, 29chronos