Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει με τον… Πατούλη

Συνεχίζονται οι μετακινήσεις από το ΠΑΣΟΚ προς τη γαλάζια παραταξη καθώς, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Νίκος Ανδρουλακάκης, εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, θα είναι υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλακάκης ήταν στις τελευταίες εκλογές

υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, στο Νότιο Τομέα Αττικής.

Απο τη Χαριλάου Τρικούπη προς το παρόν δεν υπάρχει αντιδραση.

Πατούλης: Υποδεχόμαστε έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με δήλωσή του κάνει λόγο έμπειρο στέλεχος που θα βοηθήσει την παράταξη:

«Υποδεχόμαστε στην ομάδα μας έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και καταρτισμένο επιστήμονα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Νίκο Ανδρουλακάκη, για μια Αττική πρότυπο για την Ευρώπη. Με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, ενισχύει την ομάδα μας, η οποία έχει ως στόχο της να πάει την Αττική ακόμα πιο ψηλά. Ο Νίκος Ανδρουλακάκης υπηρετεί την Αυτοδιοίκηση εδώ δώδεκα χρόνια. Η Νέα Αρχή για την Αττική, με στρατηγικό σχέδιο, όραμα, και με νέους συνεργάτες, συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για να ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία της Αττικής».

Υπενθυμίζεται ότι χθες διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ το μέλος της κεντρικής επιτροπής Ζέφη Δημαδάμα, η οποία διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως γενική γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Γεραπετρίτης για ελληνοτουρκικά: Καμία υποχώρηση σε θέματα κυριαρχίας

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Διχασμένη η κυβέρνηση για ενδεχόμενο νομοθετικό μπλόκο στον Κασιδιάρη

Φωτιές: Τα 13 μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποψήφιος, ΠΑΣΟΚ, … Πατούλη,ypopsifios, pasok, … patouli