AKNICare: Προστασία από τον ήλιο και δράση ενάντια στην ακμή

AKNICare Sun & AKNICare Sun Teintee 50ml από τη Synchroline.

Δελτίο Τύπου

O ήλιος έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, αλλά μπορεί να γίνει και θανάσιμος εχθρός της αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση της επιδερμίδας με ακμή οι αρνητικές επιδράσεις του ήλιου ίσως να μην είναι άμεσα ορατές, αλλά συμβαίνουν και μπορεί να βλάψουν σημαντικά την επιδερμίδα.

Η σειρά AKNICARE, η μοναδική καλλυντική

σειρά που επιτυγχάνει αποτελεσματική θεραπεία της ακμής χάρη στη συνδυαστική & συγχρονισμένη δράση εξειδικευμένων συστατικών ενάντια και στους 4 παράγοντες που ευθύνονται γι’ αυτήν, έχει στη γκάμα της εξειδικευμένα προϊόντα για την προστασία από τον ήλιο της επιδερμίδας με λιπαρότητα ή ακμή.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου AKNICARE SUN με δείκτη προστασία SPF30 προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ ταυτόχρονα παρέχει αντιμικροβιακή και σμηγματορρυθμιστική και δρώντας αποτελεσματικά ενάντια στην ακμή.

Τη γκάμα της αντηλιακής προστασίας για την επιδερμίδα με λιπαρότητα ή ακμή συμπληρώνει η AKNICARE SUN TEINTEE SPF30 50ml για προστασία από τον ήλιο και παράλληλη κάλυψη των ατελειών της επιδερμίδας.

Όλα τα προϊόντα AKNICARE είναι πιστοποιημένα από την EE, ως Medical Devices (CE) και θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.aknicare.grΤηλ: 210-6626201–7, [email protected] us on Facebook: www.facebook.com/aknicare
Keywords
Αναζητήσεις
synchroline aknicare sun teintee
Τυχαία Θέματα