Dyad – Game Report

Ένα σουρεαλιστικό video game.

Το Dyad ανήκει σε μια κατηγορία παιχνιδιών που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Περισσότερο κλείνει προς το racing, αλλά έχει και πολλά στοιχεία puzzle. Σκοπός σου στο παιχνίδι είναι να οδηγήσεις το avatar σου μέσα σε μία κυλινδρική πίστα μέχρι να φτάσεις στον τερματισμό. Αυτό το πετυχαίνεις με το πάτημα ενός κουμπιού, με το οποίο μπορείς

να αρπάξεις ή να αλληλεπιδράσεις με διάφορα αντικείμενα ή εχθρούς. Έτσι αν θες να αυξήσεις την ταχύτητά σου, πρέπει να αρπάξεις μια σφαίρα, στη συνέχεια μια σφαίρα ίδιου χρώματος και ούτω καθεξής. Άλλες φορές με τον ίδιο τρόπο θα εμφανίζεις κάποια μοβ μονοπάτια τα οποία αυξάνουν την ταχύτητά σου ακόμα περισσότερο. Μπορεί αυτά να ακούγονται δύσκολα πραγματοποιήσιμα αλλά το παιχνίδι φροντίζει να σε «μυήσει» στις διάφορες λειτουργίες του σταδιακά και έτσι δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ…

Το παιχνίδι διαθέτει 26 επίπεδα και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να το τερματίσεις σε λίγες ώρες. Το ζουμί του όμως βρίσκεται αλλού. Σε κάθε πίστα μπορείς να κερδίσεις μέχρι τρία αστέρια ανάλογα με τους στόχους που πετυχαίνεις, κάτι που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο και θα ιδρώσεις μέχρι να τα καταφέρεις σε όλες τις πίστες (αν τα καταφέρεις δηλαδή). Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα αλλά συνάμα και ευχάριστα, ενώ ο ήχος πολλές φορές παίζει ρόλο και στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα