Google Chrome beta για Android

15:19 8/2/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Προς το παρόν διαθέσιμος μόνο για συσκευές με Ice Cream Sandwich.

“Your Chrome away from home” είναι το μότο της Google για τη νέα έκδοση του δημοφιλούς browser, που κάνει επιτέλους την επίσημη πρώτη εμφάνισή

του στο Android –αν και προς το παρόν σε beta έκδοση και μόνο για τις συσκευές (smartphones και tablets) που τρέχουν Ice Cream Sandwich.

O νέος browser Chrome for Android επιτρέπει τον συγχρονισμό των tabs, των σελιδοδεικτών, του ιστορικού και των ρυθμίσεων με την desktop έκδοση του Chrome, αρκεί να κάνεις log-in με τον Google λογαριασμό σου. Παράλληλα, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείς να έχεις ανοιχτές πολλές καρτέλες ταυτόχρονα, με πανεύκολη μετάβαση από τη μια στην άλλη. Οι πρώτες μετρήσεις αποδεικνύουν ότι προς το παρόν μπορεί να μην είναι ο ταχύτερος browser, όμως αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν θα το καταλάβεις στην πράξη. Δυστυχώς, ο Chrome for Android δεν υποστηρίζει Flash –κάτι που μεταξύ μας δεν αποτελεί έκπληξη, από τη στιγμή που η Adobe αποφάσισε να σταματήσει την περαιτέρω εξέλιξη του Flash Player. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο της Google.

Keywords
Τυχαία Θέματα