Το δεύτερο δελτίο τύπου των Anonymous για την Ελλάδα…

15:47 7/2/2012 - Πηγή: i-TECH4U

...και η διαμάχη με των Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τη σελίδα του ελληνικού παρακλαδιού των Anonymous στο Facebook (Anonymous - #OpGreece), ένας από τους διαχειριστές της επικοινώνησε μέσω email με των Άδωνι Γεωργιάδη,

γράφοντάς του μεταξύ άλλων πως του απαγορεύει σαν Έλληνας πολίτης να ψηφίσει τα νέα μέτρα. Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη ανάρτηση που μπορείς να δεις εδώ, ήταν η εξής:

“Μα ποιος σας είπε ότι έχετε το οποιοδήποτε Συνταγματικό δικαίωμα να ανακαλείτε την ψήφο σας ή να απαιτείτε να ψηφίσει ο βουλευτής το άλφα ή το βήτα; Το Πολίτευμά μας είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, πράγμα που σημαίνει ότι ο βουλευτής έχει απεριόριστη ελευθερία ψήφου. Δεν συγκυβερνούμε.

Όταν έρθει η ώρα λοιπόν θα ψηφίσω ό,τι νομίζω ορθό, όχι ό,τι νομίζετε εσείς.

Άδωνις Γεωργιάδης.”

 

Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες αναρτήθηκε με σύνδεσμο στο Pastebin, όπως διαβάσαμε στο SecNews.gr, το δεύτερο δελτίο τύπου του #OpGreece. Μέσα απ’ αυτό το δελτίο τύπου, η ομάδα των Anonymous απαιτεί την άμεση παραίτηση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, τη διενέργεια εκλογών και την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Ακολουθεί screenshot του δελτίου τύπου.

 

Επιπλέον, το SecNews.gr επικοινώνησε στο Twitter με τους #AnonGR και #AnonOpGreece, για διευκρινήσεις σχετικά με την επίθεση στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Δες παρακάτω τα σχετικά screenshots και τα συμπεράσματα, δικά σου.

Τέλος, μια νέα ομάδα ονόματι “Aegean Cyber Crime Unit” έκανε την εμφάνισή της, ενημερώνοντας τη συντακτική ομάδα του SecNews.gr για “αντιδραστικές κινήσεις” εντός των επόμενων 48 ωρών. Διάβασε περισσότερα για αυτό εδώ –αν και το μήνυμα της ομάδας δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα