H Nokia εμπλουτίζει τη σειρά Asha

17:33 2/3/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Τρεις νέες συσκευές ανακοίνωσε η εταιρεία στα πλαίσια του Mobile World Congress.

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Mobile World Congress, η Nokia παρουσίασε για πρώτη φορά τρεις νέες συσκευές Asha και

ορισμένες επιπλέον εφαρμογές για κινητά της συγκεκριμένης σειράς, φέρνοντας έτσι πιο κοντά το στόχο της διασύνδεσης στο διαδίκτυο ενός δεύτερου δισεκατομμυρίου χρηστών. Τα Nokia Asha 202, Asha 203 και Asha 302 ανήκουν στην κατηγορίας των feature phones και έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν μια προσιτή εκδοχή κινητών επικοινωνιών, εστιάζοντας σε τρεις διαστάσεις: την επαγγελματική, με το Nokia Asha 302 να υποστηρίζει Mail for Exchange, την ενημερωτική, με καινούριες υπηρεσίες ενημέρωσης για το νεανικό κοινό αλλά και με έναν ταχύτατο cloud-based browser που μειώνει το κόστος σύνδεσης στο διαδίκτυο, και τέλος την ψυχαγωγική διάσταση με δωρεάν παιχνίδια της EA, τα οποία προσφέρονται με τις συσκευές Nokia Asha 202 και Asha 203.

“Από πέρυσι, οπότε και χαράχθηκε η νέα στρατηγική, έχουμε κάνει συγκεκριμένες κινήσεις προς την υλοποίηση της,” δήλωσε η κ. Mary T. McDowell, εκτελεστική αντιπρόεδρος του τμήματος Mobile Phones στη Nokia. “Έχουμε αρχίσει να συνδέουμε με τον κόσμο των κινητών επικοινωνιών ένα δεύτερο δισεκατομμύριο ανθρώπων, προσφέροντας σύγχρονα feature phones και υπηρεσίες Ίντερνετ. Σήμερα, κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό συνδυασμό πιο έξυπνων συσκευών και καινοτομικών υπηρεσιών.”

 

50 εκατομμύρια χρήστες επωφελούνται από το Nokia Life

Η Nokia παρουσίασε επίσης την εφαρμογή Nokia Life, μια εξελιγμένη έκδοση των Nokia Life Tools, η οποία τρέχει σε συσκευές Nokia Series 30 και Series 40, παρέχοντας στους χρήστες πληροφορίες που βελτιώνουν τη ζωή τους. Με πιο φρέσκο look, εμπλουτισμένη με περισσότερες υπηρεσίες και στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης, η νέα έκδοση προσφέρεται αρχικά στις συσκευές Nokia Asha 202 και 203. Από το 2009, και την πρώτη παρουσίαση στην Ινδία, η εφαρμογή αυτή, η οποία βασίζεται σε μηνύματα SMS, επεκτάθηκε στις αγορές της Κίνας, της Ινδονησίας, και της Νιγηρίας. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι αξιοποιούν καθημερινά το Nokia Life, το οποίο παρέχει ενημέρωση σχετικά με θέματα οικογένειας, εκπαίδευσης, επιμόρφωσης, υγείας, ψυχαγωγίας, και αγροτικής παραγωγής. Για παράδειγμα, γονείς μικρών παιδιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Nokia Life προκειμένου να ενημερώνονται για θέματα ψυχικής ή σωματικής υγείας, και κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών τους από την ημέρα που γεννιούνται μέχρι την ενηλικίωση τους. Μπορούν, επίσης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των SMS να μάθουν αγγλικά, να αποκτούν νέα ringtones, ή να μαθαίνουν τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας.

“Οι υπηρεσίες Nokia Life ανοίγουν μια πόρτα στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου, για όσους δεν έχουν ακόμη τη δυνατότητα να αποκτήσουν κινητό με Ίντερνετ” δήλωσε ο κ. Dieter May, επίτιμος αντιπρόεδρος του τμήματος Mobile Phone Services στη Nokia. “Με τη σημε

Keywords
Τυχαία Θέματα