LG Optimus Vu: ο αντίπαλος του Galaxy Note

Επίσημη ανακοίνωση πριν το Mobile World Congress.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε επίσημα στοιχεία από τη Samsung σχετικά με τις πωλήσεις του Galaxy Note, όμως η νέα αυτή κατηγορία που βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε smartphone και σε tablet φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον της

LG, που παρουσίασε επίσημα το Optimus Vu –και μάλιστα πριν το Mobile World Congress.

Βαδίζοντας λοιπόν στα χνάρια του Galaxy Note, το LG Optimus Vu διαθέτει IPS οθόνη 5 ιντσών, που όμως υιοθετεί την αναλογία 4:3, με αποτέλεσμα να είναι πιο κοντό και πιο πλατύ από την πρόταση της Samsung. Ουσιαστικά, προσφέρει την ανάλυση οθόνης των iPad και iPad 2 (1024x768 pixels) σε μια οθόνη με τη μισή διάμετρο, κάτι που σημαίνει πολύ καλή ευκρίνεια. Κατά τα άλλα, το πάχους 8,5 χιλιοστών Optimus Vu διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, 1GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη, κάμερα 8MP στην πίσω πλευρά (και 1,3MP στην πρόσοψη) και μπαταρία χωρητικότητας 2.080mAh.

Δυστυχώς, παρότι θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στην αγορά της Νοτίου Κορέας, θα κυκλοφορήσει με Android Gingerbread. Ωστόσο η εταιρεία δουλεύει ήδη πάνω στην αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich και υποσχέθηκε ότι θα είναι έτοιμη μέσα σε τρεις μήνες απ’ την κυκλοφορία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα