Nexus 4 by LG

Ένας νέος θαυμαστός κόσμος εφαρμογών.

Αν θέλεις να έχεις στα χέρια σου πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, χωρίς αναμονές και χωρίς καμία απολύτως «παρέμβαση» από τους κατασκευαστές, η λύση βρίσκεται στα Nexus smartphones. Το Nexus 4 είναι το πρώτο smartphone της σειράς που έχει

κατασκευαστεί από την LG και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει για την κατηγορία τιμής του.

Έρχεται βλέπεις εξοπλισμένο με high-end τεχνολογία, όπως για παράδειγμα κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro που, σε συνδυασμό με τα 2GB RAM, υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις. Έτσι, μπορείς να περιηγηθείς στο διαδίκτυο, να παίξεις παιχνίδια με σούπερ 3D γραφικά χωρίς σπασίματα στην κίνηση και να περνάς ταχύτατα από τη μια εφαρμογή στην άλλη. Μιλάμε εξάλλου για το ταχύτερο Nexus που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Υποστηρίζει επίσης NFC και διαθέτει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 16GB. Όσο για τον σχεδιασμό του, μόνο όταν δεις το Nexus 4 από κοντά θα καταλάβεις γιατί όλοι ερωτεύονται το μοτίβο στην πίσω πλευρά του.

GESTURE TYPING

Η αποστολή μηνυμάτων και emails γίνεται ευκολότερη από ποτέ με το Gesture Typing. Το πληκτρολόγιο έχει την ικανότητα να προβλέπει ποια θα είναι η επόμενη λέξη. Έτσι, μπορείς να ολοκληρώνεις τις προτάσεις, απλά επιλέγοντας κάποιες από τις προτεινόμενες λέξεις. Τώρα, μπορείς να στείλεις μηνύματα όπως ποτέ ξανά.

HD ΟΘΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ZEROGAP TOUCH

H True HD IPS Plus οθόνη 4,7 ιντσών (768×1280 pixels) προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια, με φυσικά και ολοζώντανα χρώματα, ενώ χάρη στην τεχνολογία Zerogap Touch, θα σε κάνει να νιώθεις πως αγγίζεις το κάθε pixel. Παράλληλα, το Gorilla Glass την προστατεύει απ’ τις γρατζουνιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ANDROID

Με το Nexus 4 by LG θα έχεις πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση του Android! Οι ενημερώσεις στο κορυφαίο αυτό smartphone της LG έρχονται απευθείας από την Google, με αποτέλεσμα να έχεις πάντα το πιο γρήγορο και πιο σύγχρονο λογισμικό στο τηλέφωνό σου. Τέρμα πια στην αναμονή για αναβαθμίσεις. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου τις τελευταίες εκδόσεις των δημοφιλέστερων εφαρμογών της Google −μεταξύ των οποίων και το Android Beam, για να μοιράζεσαι εύκολα φωτογραφίες, βίντεο, επαφές και πολλά ακόμα.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΜΕΡΑ 8 MEGAPIXEL

Το Nexus 4 είναι εξοπλισμένο με κάμερα υψηλής απόδοσης 8 megapixel και λαμβάνει μοναδικές Photo Sphere εικόνες, επιτρέποντας στον χρήστη να αποτυπώνει πρακτικά την κάθε λεπτομέρεια του περιβάλλοντος χώρου. Με το Nexus 4 μπορείς να αιχμαλωτίσεις εικόνες από κάθε κατεύθυνση, οι οποίες όλες μαζί συντίθενται σε εντυπωσιακές Photo Spheres που θέτουν τον χρήστη μέσα στο σκηνικό της φωτογραφίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οθόνη 4,7” capacitive αφής, 768×1280 pixelsΚάμερα 8MP / 1,3MP στην πρόσοψη1080p @ 30fpsΜνήμη 16GBΣυνδεσιμότητα Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth, A-GPS, NFCΔιαστάσεις 133,9x68,7x9,1 χιλ.Βάρος 139 γρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U