i-TECH4u – Απρίλιος ‘13

Το νέο τεύχος κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 15 Απρίλιου!

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 15 Απριλίου, με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Μπαίνοντας αισίως στον τέταρτο χρόνο κυκλοφορίας, το i-TECH4u συνεχίζει πιο δυναμικά από ποτέ, με ένα «fashion» τεύχος, αφιερωμένο σε προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις το στιλ σου.

Δες επίσης τα πιο ενδιαφέροντα concept gadgets που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους μήνες και διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη Λουξ,

τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών. Όλα αυτά, μαζί με Game Reports των καλύτερων video games του μήνα και με αναλυτική παρουσίαση του Nexus 4 by LG.

Ο νέος, μεγάλος διαγωνισμός του i-TECH4u δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις τυχερούς να κερδίσουν από μια μαγική μηχανή Nescafé Dolce Gusto Genio. Δήλωσε συμμετοχή από το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Απριλίου! Παράλληλα, ο επετειακός διαγωνισμός του itech4u.gr συνεχίζεται και ένας τυχερός στο τέλος του μήνα θα κερδίσει ένα κορυφαίο Apple iPhone 5 16GB!

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα