O Tim Cook στο συνέδριο D10 του AllThingsDigital

Τι δήλωσε για το Siri, την τηλεόραση της Apple και το Facebook;

Μπορεί στη συνέντευξη που έδωσε ο Tim Cook στην Kara Swisher και τον Walt Mossberg στο πλαίσιο του συνεδρίου D10 που διοργανώνεται από το AllThingsDigital να μην είχαμε αποκαλύψεις επιπέδου WWDC, ωστόσο υπήρχαν κάποιες ενδείξεις για τα μελλοντικά σχέδια της Apple. Ξεκινώντας από την

τηλεόραση που φημολογείται πως κατασκευάζει η εταιρεία, ο Tim Cook δήλωσε ότι φέτος, χωρίς να έχουμε φτάσει ούτε στα μισά της χρονιάς, η Apple έχει διαθέσει 2,7 εκατομμύρια συσκευές Apple TV –τεράστια αύξηση σε σύγκριση με τα 2,8 εκατομμύρια που διατέθηκαν όλο το 2011. Επιπλέον, επισήμανε πως η τηλεόραση είναι ένας τομέας στη ζωή των ανθρώπων απ’ τον οποίο δεν είναι ικανοποιημένοι και πως η Apple θα τον παρακολουθεί.

Κατά τα άλλα, ο Cook υποσχέθηκε νέα χαρακτηριστικά για το Siri και μας ενημέρωσε πως η εταιρεία έχει μια μεγάλη ομάδα που δουλεύει για τη βελτίωσή του. Όσο για το Facebook, o Cook δήλωσε ότι επιθυμεί όλοι οι χρήστες iPhone και iPad να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το δημοφιλές social network σ’ αυτές τις πλατφόρμες –κάτι που μάλλον σημαίνει μεγαλύτερη ενσωμάτωσή του στο iOS.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον Cook η Apple θα προσπαθήσει να κρατά τα νέα της προϊόντα επτασφράγιστα μυστικά, ενώ αντιθέτως σε άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα στην περιβαλλοντική πολιτική της εταιρείας θα υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Τέλος, ο Tim Cook ελπίζει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα είναι εφικτό η συναρμολόγηση των συσκευών της Apple να γίνεται στις Η.Π.Α. (και όχι στην Κίνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα