Ανανεωμένη εφαρμογή Red Bull F1 Spy

Ταξίδεψε στα άδυτα της Formula 1.

Δελτίο Τύπου

Η νέα εφαρμογή Red Bull F1™ Spy μέσω της οποίας παρέχει πληροφορίες από τα pit και τα paddock, απ’ ευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο είναι πλέον γεγονός! Μετά από μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν όπου σας μετέφερε νέα

και κουτσομπολιά από τα παρασκήνια του πιο φαντασμαγορικού σπορ, η αναβαθμισμένη εφαρμογή F1 Spy σας παρέχει ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση σε όσα… αθέατα συμβαίνουν, μέσω του μοναδικού αυτού «Κατασκόπου» (@redbullf1spy). Θα έχετε τη δυνατότητα να του κάνετε ερωτήσεις, να του θέσετε προκλήσεις και να τον χρησιμοποιήσετε ως δικά σας μάτια και αυτιά μέσα στα paddock της Formula 1 και το σταθμό ενέργειας της Red Bull.

Τώρα, χάρη στη συγκεκριμένη εφαρμογή, θα είναι διαθέσιμη για κάθε έναν από εσάς, ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Για τους λάτρεις της F1 που θέλουν πιο «ψαγμένες» πληροφορίες από τον μέσο θεατή αλλά και για όσους αναζητούν πρόσβαση σε όσα συμβαίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Εκτός από τα μοναδικά προνόμια, η εφαρμογή Red Bull Racing Spy, που δημιουργήθηκε από το Red Bull Media House, επιτρέπει πλέον στους χρήστες να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα ειδοποιήσεων. Η εφαρμογή θα συγχρονιστεί με το ημερολόγιο σας, ώστε να μη χάσετε ποτέ ξανά πληροφορίες ή κάποιο αγώνα.
Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Λογικό είναι! Περιμένετε όμως, υπάρχουν κι άλλα! Διαβάστε αναλυτικά τη μπορεί να κάνει ο κατάσκοπός μας για εσάς αυτή τη σεζόν:

Πρόσβαση στα άδυτα της ομάδας Ο κατάσκοπος της Red Bull θα παρακολουθεί τις εξελίξεις ακριβώς εκεί που συμβαίνουνΠαρασκήνιο και εικόνες από τα paddock Θα σας μεταφέρει κάθε πικάντικη λεπτομέρεια όσων συμβαίνουν στα paddock της Formula 1Μπορείτε να προκαλέσετε τον κατάσκοπό μας Ρωτήστε τον μία δύσκολη ερώτηση σχετικά με τη Formula 1. Αναθέστε του μία αποστολή και θα την επιχειρήσει, όποια συνέπεια κι αν έχει αυτό!Πλήρης και live σχολιασμός όσων συμβαίνουν στη πίστα το αγωνιστικό τριήμερο Όλες οι λεπτομέρειες και αναλύσεις σχετικά με κάθε περίοδο ελεύθερων δοκιμών, της κατατακτήριες αλλά και τον αγώναΟλοκληρωμένα στοιχεία για τον αγώνα, στατιστικά και αποτελέσματα / Δεν είναι αρκετά; Φέτος έχουμε μία εφαρμογή που δείχνει πως τα ιστορικά σιρκουί της Formula 1 έχουν εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων! / Ακόμα θέλετε κι άλλα; Αγωνιστικό ημερολόγιο, με δυνατότητα συγχρονισμού με τη συσκευή σας ώστε να μη χάνετε αγώνα!

Μην καθυστερείτε λοιπόν, «κατεβάστε» σήμερα την εφαρμογή Red Bull F1 Spy και βοηθήστε τον κατάσκοπό μας να γίνει ένα παραγωγικό μέλος της κοινότητας της Formula 1. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επιστρέψει στο να κοιμάται μέσα σε ηλεκτρικές κουβέρτες ελαστικών και να τρώει από τους κάδους στο πίσω μέρος του Σταθμού Ενέργειας.

Το Red Bull F1™ Spy είναι διαθέσιμο για download από τα iTunes store και Android store.

Keywords
Τυχαία Θέματα