Δωρεάν θα διατεθεί η αναβάθμιση στα Windows 8.1

Τέλη Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα νέα χαρακτηριστικά.

Όσο κι αν προσπάθησε, η Microsoft δεν κατάφερε να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη των Windows Blue, που από εδώ και στο εξής μπορείς επίσημα να αποκαλείς Windows 8.1.

Γι’ αυτό και η Tami Reller, από το τμήμα των Windows στη Microsoft, προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη στο πλαίσιο του Technology, Media & Telecom Conference της JP Morgan.

Η αναβάθμιση θα διατεθεί εντελώς δωρεάν, από την αρχική οθόνη των χρηστών Windows 8 όταν αυτή γίνει διαθέσιμη. Παράλληλα μια preview έκδοση των Windows 8.1 θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 26 Ιουνίου –στο ξεκίνημα δηλαδή του Build 2013. Δυστυχώς η Reller δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και αρκέστηκε σε ένα «ξερό»: αργότερα εντός της χρονιάς. Η μοναδική διευκρίνισή της ήταν πως η Microsoft «γνωρίζει πότε είναι η περίοδος των γιορτών».

Η αναβάθμιση Windows 8.1 απευθύνεται τόσο στα Windows 8, όσο και στα φιλικά προς τους ARM επεξεργαστές Windows RT. Ποια θα είναι τα νέα τους χαρακτηριστικά, θα το μάθουμε στα τέλη του επόμενου μήνα. Σίγουρα πάντως θα προσφέρουν υποστήριξη για tablets με μικρότερες οθόνες, ενώ πολλοί χρήστες εύχονται να επαναφέρουν το πλήκτρο «Start» στο desktop mode.

Keywords
Τυχαία Θέματα