Δωροπροτάσεις €101 έως €500 (Μέρος 2o)

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

SAMSUNG MONITOR HUB C23A550U

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με ένα συμβατικό «23άρι» μόνιτορ, όμως είναι πολλά περισσότερα. Όπως προδίδει και το όνομά του, στη βάση του βρίσκεται ένα Hub με τέσσερις θύρες USB 3.0/2.0 και Ethernet, γεγονός που το καθιστά το απόλυτο μόνιτορ για χρήση με τον φορητό σου υπολογιστή, αφού όλα τα περιφερειακά του μπορούν να βρίσκονται

μόνιμα συνδεδεμένα σ’ αυτή. Εσύ θα συνεχίσεις να βάζεις και να βγάζεις καλώδια;

Διάθεση Rainbow RefillPoint, 210-2530581, www.rainbowrefillpoint.gr Τιμή €279

ALCATEL ONE TOUCH 918D

Με υποστήριξη δύο καρτών SIM, λειτουργικό σύστημα Android 2.3 και capacitive οθόνη αφής 3,2 ιντσών με ανάλυση 320x480 pixels, το νέο προσιτό smartphone της Alcatel θα κλέψει την παράσταση. Είναι πλήρες από πλευράς συνδεσιμότητας, αφού διαθέτει Bluetooth 3.0, Wi-Fi και υποστήριξη HSDPA για «σερφάρισμα» στο Internet, ενώ η κάμερα των 3,2MP στην πίσω πλευρά θα ικανοποιήσει τις βασικές φωτογραφικές σου ανάγκες. Διαθέτει επίσης A-GPS και ραδιόφωνο FM ενώ υποστηρίζει κάρτες microSD χωρητικότητας έως 32GB, για να μην ξεμείνεις ποτέ από αποθηκευτικό χώρο. Τέλος, οι απαραίτητες social networking (και όχι μόνο) εφαρμογές βρίσκονται προεγκατεστημένες, έτσι ώστε να μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητές του από την πρώτη στιγμή.

Διάθεση K&Z Hellas, www.alcatelonetouch.com Τιμή €Αναμένεται (υπολογίζεται λίγο μεγαλύτερη των €100)

LEXMARK INTERPET S409

Το έχουμε πει πολλές φορές, όμως επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, το επαναλαμβάνουμε: τί να τον κάνεις έναν απίστευτα φθηνό εκτυπωτή, που όταν τελειώσουν τα αναλώσιμα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, σε συμφέρει να αγοράσεις έναν καινούριο παρά να τα αντικαταστήσεις; Ευτυχώς, στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν όλα-σε-ένα πολυμηχανήματα όπως το Lexmark Interpet S409. Εκτυπωτής, αντιγραφικό, scanner και fax σε ένα ασύρματο (με Wi-Fi) μηχάνημα, που επιπλέον είναι συμβατό με το φθηνότερο μελάνι της αγοράς το 105XL. Και για να το πούμε ακόμη πιο απλά, έχεις εκτυπώσεις με κόστος €0,01 ανά σελίδα, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε πως έρχεται με τρία χρόνια εγγύηση. Τέλειο.

Διάθεση Infolex, 210-6722230, www.lexmark.gr Τιμή €139

WESTERN DIGITAL MY BOOK LIVE 1TB

Ένα «προσωπικό cloud» για το ψηφιακό σου σπίτι. Σύνδεσέ τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Westerd Digital My Book Live στο Wi-Fi modem/router σου μέσω Ethernet και θα έχουν ασύρματη πρόσβαση σ’ αυτόν όλες οι συσκευές σου –από το laptop και το smartphone, μέχρι το PS3 και η TV σου. Επιπλέον, σου παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στα αρχεία σου, από οποιονδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €179,69

ZOTAC ZBOX

Ή αλλιώς, τα πιο κομψά Mini-PC της ελληνικής αγοράς, που ξεχωρίζουν για τις μικρές τους διαστάσεις (19x19 εκατοστά), την αθόρυβη λειτουργία τους και την πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό, ευτυχώς, δεν σ

Keywords
Τυχαία Θέματα