i-TECH4u – Φεβρουάριος 2012

Κυκλοφορεί από Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου.

Η αυλαία της έκθεσης CES έπεσε, όμως μας έδωσε τροφή για όνειρα για έναν ολόκληρο χρόνο. Δες ποια προϊόντα τεχνολογίας ξεχώρισαν σε μια απ’ τις μεγαλύτερες εκθέσεις consumer electronics του κόσμου στο μεγάλο αφιέρωμα του i-TECH4u. Επιπλέον, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκαμε για σένα τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα δώρα για ερωτευμένους. Διάβασε επίσης ποιοι είναι οι Δέκα Τύποι χρηστών του Internet, καθώς και Game

Reports των Final Fantasy XIII-2, Star Wars: The Old Republic και πολλών ακόμα τίτλων.

Δύο νέοι διαγωνισμοί σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις και αυτό το μήνα σούπερ δώρα, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Δήλωσε συμμετοχή με τον πιο απλό τρόπο και διεκδίκησε ένα πληκτρολόγιο Logitech Illuminated και ένα αυθεντικό χειριστήριο Xbox 360 Wireless Controller με Play & Charge Kit. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα