i-TECH4u – Νοέμβριος 2012

Το νέο τεύχος κυκλοφορεί από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα των Windows 8, η ομάδα του i-TECH4u συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

 

Επιπλέον, δες με τη βοήθεια της Google πού «ζει» το Internet

και διάβασε σε ποιες χώρες το Facebook δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα τοπικά social networks. Διάβασε επίσης γιατί το Assassin’s Creed III είναι ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς –και όχι μόνο–, καθώς και game report για το πολυαναμενόμενο Halo 4. Παράλληλα, δες το νέο προϊόν της devolo, dLAN LiveView που προσφέρει εξατομικευμένη παρακολούθηση του χώρου σου από όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς τεχνικές γνώσεις και gadgets που δεν φανταζόσουν ότι λείπουν απ’ την κουζίνα σου.

Οι νέοι διαγωνισμοί αυτού του μήνα σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα αυτόνομο ασύρματο τηλέφωνο Skype RTX DualPhone 3088 και δέκα διαδραστικά Σπορ Βραχιόλια ScanIT DIY.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα