Νέα πρόταση Aprilia Sportcity Street 300

Το νέο sport μοντέλο της Aprilia.

Φέτος το καλοκαίρι είτε κινείσαι στην πόλη, είτε στο νησί, οι δύο τροχοί αποτελούν την καλύτερη επιλογή –τόσο για λόγους οικονομίας, όσο και για λόγους ευελιξίας. Πάρε για παράδειγμα το «φρέσκο» Sportcity Street 300 στην ασυναγώνιστη τιμή των €3.390, που διαθέτει μονοκύλινδρο, τετράχρονο Euro 3 κινητήρα, με

τέσσερις βαλβίδες και με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου με στόχο τον περιορισμό της κατανάλωσης και των εκπομπών καυσαερίων χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις. Το Sportcity Street 300 προσφέρει μεγάλο εύρος χρήσης, από καθημερινές αστικές μετακινήσεις έως και μικρές αποδράσεις έξω από την πόλη.

Ο κινητήρας των 300cc εγγυάται ξεχωριστές επιδόσεις, ιδίως όσον αφορά τη ροπή, το πιο σημαντικό στοιχείο για τα οχήματα πόλης, που πρέπει να υπομείνουν τη συνεχή «stop and go» οδήγηση στην αστική κυκλοφορία. Το Sportcity Street 300 βάζει την ενεργητική ασφάλεια στην κορυφή της λίστας των χαρακτηριστικών του. Τα δισκόφρενα είναι γενναιόδωρα: δύο 260 χιλ. εμπρός και ένα 220 χιλ. πίσω. Οι μεγάλης διαμέτρου τροχοί (15") και η ανάρτηση εξασφαλίζουν ανώτερα επίπεδα ασφάλειας. Το νέο sport μοντέλο της Aprilia κυκλοφορεί σε χρώματα Μαύρο Aprilia και Κόκκινο Ibis, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου, ενώ διατίθεται και στην έκδοση 125 cc με €2.550.

Διάθεση Piaggio Hellas, 210-7572100, www.aprilia.com.gr Τιμή €3.390

Keywords
Αναζητήσεις
aprilia sportcity 300 προβληματα
Τυχαία Θέματα