Νέα σειρά LG Optimus L Style

Στιλάτα και προσιτά smartphones.

Εκτός από τα Optimus 4X HD, Optimus Vu και Optimus 3D Max, η LG ανακοίνωσε τη νέα σειρά L Style, που περιλαμβάνει στιλάτα –και πιο προσιτά– μοντέλα. Προς το παρόν, περιλαμβάνει τρία μοντέλα, ονόματι L7, L5 και L3.

To “μεγαλύτερο” Optimus L7 διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών με ανάλυση 480x800 pixels, επεξεργαστή 1GHz,

κάμερα 5MP με ικανότητα εγγραφής HD βίντεο 720p και τρέχει Ice Cream Sandwich. Η συσκευή έχει πάχος μόλις 8,8 χιλιοστά και ο σχεδιασμός της θυμίζει λίγο το Prada 3.0.

Το “μεσαίο” Optimus L5 τρέχει επίσης Android Ice Cream Sandwich, όμως ο επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στα 800MHz, κάτι που σημαίνει μάλλον μέτριες επιδόσεις. Επιπλέον, η οθόνη των 4 ιντσών έχει ανάλυση μόλις 320x480 pixels, ενώ η κάμερα των 5MP περιορίζεται στη λήψη βίντεο VGA ανάλυσης. Παρόλα αυτά αξίζει να αναφέρουμε πως θα κυκλοφορήσει με ενσωματωμένο τσιπ NFC.

Όσο για το “μικρό” Optimus L3, φαίνεται πως θα είναι η πιο προσιτή συσκευή της LG για τη νέα χρονιά, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά: οθόνη 3,2 ιντσών με ανάλυση 240x320 pixels, επεξεργαστής 600MHz, κάμερα 3,15MP σταθερής εστίασης και λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread.

Το LG Optimus L3 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή αγορά τον Μάρτιο, με τις άλλες δύο συσκευές να ακολουθούν εντός του 2012 (το αργότερο μέχρι το τρίτο τρίμηνο του έτους). Δες παρακάτω ένα promo βίντεο για το LG Optimus L7.

Keywords
Τυχαία Θέματα