Οι μεγαλύτερες OLED τηλεοράσεις του κόσμου

Samsung και LG διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων συνεχίζεται στο Λας Βέγκας, με τη Samsung και την LG να παρουσιάζουν πρωτότυπα μοντέλα OLED τηλεοράσεων στις 55 ίντσες. Εσύ νόμιζες ότι θα ξεμπέρδευες με μια “απλή” LCD με LED οπίσθιο φωτισμό; Όσοι αναζητούν λοιπόν την καλύτερη εικόνα,

ζωντανά χρώματα και πραγματικό μαύρο, μάλλον θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, στο δεύτερο μισό του 2012, αφού τότε υπολογίζεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα μοντέλα στην αγορά.

Η 55άρα OLED τηλεόραση της LG (φωτογραφία πάνω) έχει πάχος μόλις πέντε χιλιοστά και πολύ λεπτό πλαίσιο, όμως η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά ή την ημερομηνία κυκλοφορίας. Όσο για τη Samsung, παρουσίασε με τη σειρά της μια 55άρα Super OLED τηλεόραση (φωτογραφία κάτω), που αναμένεται να διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή και υποστήριξη 3D. Βέβαια ακόμα κι αν αρχίσουμε τις οικονομίες από τώρα, δεν πιστεύουμε πως “σώζεται” η κατάσταση, μιας και το κόστος τους θα είναι –αρχικά τουλάχιστον– πολύ υψηλό.

Πηγή φωτογραφιών: Engadget

Keywords
Τυχαία Θέματα