Οι νικητές του διαγωνισμού Kaspersky Pure

Ποιοι είναι οι πέντε τυχεροί που κερδίζουν από μια εφαρμογή Kaspersky Pure;

Ο διαγωνισμός του i-TECH4u σε συνεργασία με την TALOS Software & IT ολοκληρώθηκε και μετά από συλλογή των έγκυρων συμμετοχών και πραγματοποίηση κλήρωσης, έχουμε τα ονόματα των πέντε μεγάλων τυχερών που κερδίζουν από μια εφαρμογή Kaspersky Pure αξίας €88.

 

Ιωάννης Αλμπάνης με email
al*************[email protected]ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ με email va***[email protected]ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΕΛΗ με email el********[email protected]ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ με email ge**********[email protected]ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ με email or***************[email protected]

 

*Τα ονόματα αναγράφονται όπως δηλώθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέχρι και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, μέσω email στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους, για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για την παραλαβή του δώρου τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα, που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους νικητές –και ευχαριστούμε όλους τους υπόλοιπους για τη μεγάλη συμμετοχή! Από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έρχονται τρεις νέοι διαγωνισμοί και μην ξεχνάτε πως ο διαγωνισμός με δώρο ένα smartphone LG Optimus ME συνεχίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα