Συγκλονιστικά ρεαλιστικό animation προσώπου από την Activision

Και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο. Δες το βίντεο.

Πιστεύεις ότι με το Crysis 3 στο state-of-the-art PC του κολλητού σου έχεις δει τα πάντα στα γραφικά; Τότε μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει το επόμενης γενιάς animation σε πραγματικό χρόνο που αποκάλυψε η Activision στο πλαίσιο του Game Developers Conference.

Οι κινήσεις του

προσώπου του χαρακτήρα είναι τόσο αληθοφανείς, σε σημείο που αναρωτιέσαι αν πρόκειται για πραγματικό άνθρωπο. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια, είναι πως το animation δημιουργείται σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με τον Jorge Jiminez της Activision, αυτό το πρόσωπο είναι αποτέλεσμα της τεράστιας δουλειάς που έχει γίνει την τελευταία δεκαετία πάνω στους φωτορεαλιστικούς χαρακτήρες.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους developers βιντεοπαιχνιδιών δεν είναι ουσιαστικά να δημιουργήσουν αληθοφανείς χαρακτήρες, αλλά να καταφέρουν να τους αξιοποιήσουν σε παιχνίδια που θα τρέχουν σε κάρτες γραφικών, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές που κατέχουν οι τυπικοί χρήστες. Η Activision ισχυρίζεται ότι τα κατάφερε.

Συνεπώς με το λανσάρισμα των παιχνιδομηχανών νέας γενιάς αυτή τη χρονιά και το συνεχώς ισχυρότερο hardware των PC, τα video games αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικά. Δες παρακάτω το πραγματικά εντυπωσιακό της Activision.

Keywords
Τυχαία Θέματα