Συνέντευξη: Athena & DJ Kas @ i-TECH4u

16:12 5/4/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Party Like A Freak!

“Party Like A Freak” μας παροτρύνει το δίδυμο της Athena και του DJ Kas, που μας παρουσιάζει ένα πολύ ευχάριστο κομμάτι. Εμείς τους εντοπίσαμε και τους ρωτήσαμε για την τεχνολογία αλλά και τη μουσική.

 

Athena, DJ Kas σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της τεχνολογίας μέσω του i-TECH4u. Να ρωτήσω ποια είναι η σχέση σας με την τεχνολογία;

A: Είναι αρκετά καλή. Μου αρέσει να ενημερώνομαι και να είμαι γενικά μέσα σ' όλα. K: Πολύ καλή,

ό,τι νέο gadget βγει τρέχω να το δοκιμάσω!

 

Ενημερώνεστε καθόλου για τα τεχνολογικά νέα;

A: Αναλόγως. Π.χ. ό,τι έχει σχέση με κινητά είμαι η πρώτη που θα μάθω την παραμικρή πληροφορία. K: Ναι, μέσω Internet μαθαίνω τα πάντα.

 

Όλοι μας σχεδόν μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο χωρίς να χρησιμοποιούμε όλα τα οφέλη. Εσείς έχεις υποκύψει ποτέ;

A: Πιστεύω πως πάντα όταν έχεις κάτι θες όλο και κάτι καλύτερο. Όσα και να πάρεις πάντα θα θες παραπάνω. Εγώ σίγουρα θα έχω κάτι αρκετά εξελιγμένο αλλά θα αρκεστώ σε αυτό π.χ. δεν θα αλλάζω κινητό ή laptop κάθε μήνα!

K: Όχι, προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι όλα τα στοιχεία του εξοπλισμού που χρησιμοποιώ και όταν πραγματικά προκύψει η ανάγκη για κάτι καλύτερο, που θα βοηθήσει και τη δουλειά μου, τότε θα πάρω κάτι πιο εξελιγμένο.

 

Ασχολείστε καθόλου με παιχνίδια; Αν ναι έχετε κάποιο αγαπημένο;

A: Δεν θα το έλεγα. Αλλά θυμάμαι κάποια περίοδο είχα κολλήσει με το Sims.

K: ΝΒΑ 2K12 & PES 2012 μανιωδώς!

 

Για να περάσουμε και στη μουσική που είναι και η βασική σας ασχολία. Athena αν και ακόμα μαθήτρια ασχολείσαι ενεργά με τη μουσική, είναι η μεγάλη σου αγάπη;

Νομίζω είναι εμφανές πως είναι η μεγάλη μου αγάπη, το όνειρό μου, ο στόχος μου! Αλλά και το σχολείο είναι σημαντικός παράγοντας για το μέλλον μου και πάνω απ' όλα για τη μόρφωσή μου.

 

Διάβασα ότι από μικρή ήθελες να ασχοληθείς με τη μουσική. Το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα;

Ένα μέρος γίνεται πραγματικότητα. Έχω θέσει υψηλούς στόχους και μέσα από την προσπάθεια και τη δουλειά προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερη σε αυτό που κάνω και να φτάνω όλο και πιο κοντά στον στόχο μου.

 

DJ Kas κι εσύ από νωρίς σχετικά ασχολήθηκες με τη μουσική από τη θέση του DJ. Και για σένα είναι ιδιαίτερη η σχέση σου;

Η μουσική είναι τρόπος ζωής. Όλη μέρα ακούω, πειραματίζομαι με τη μουσική, ανακαλύπτω νέα πράγματα! Είναι πάθος.

Έχεις ιδιαίτερη επαφή με την hip hop μουσική καθώς τον τελευταίο καιρό συνεργάζεσαι με τον Μηδενιστή. Πώς είναι αυτή η συνεργασία;

Η συνεργασία μου με το Μηδενιστή μετράει τέσσερα χρόνια, έχουμε γίνει πλέον και καλοί φίλοι. Η hip hop μουσική ήταν πάντα μέρος της ζωής μου και με το Μηδενιστή δέσαμε και κάναμε ένα καλό team!

 

Να ρωτήσω τώρα και τους δυο σας. Το «Party Like A Freak» είναι η πρώτη σας κοινή κυκλοφορία. Πώς προέκυψε αυτή;

A: Βασικός παράγοντας η εταιρεία μας Panik

Keywords
Τυχαία Θέματα