To Wii U είναι τελικά λιγότερο ισχυρό από τα Xbox 360 και PS3;

15:28 4/4/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Έτσι φαίνεται να υποστηρίζουν (ανώνυμοι) developers…

Αν περίμενες ότι η νέα παιχνιδομηχανή της Nintendo θα είναι κλάσεις ανώτερη από τα PS3 και Xbox 360 που βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά, τα νέα από το site

GamesIndustry International ίσως σε κάνουν να το ξανασκεφτείς. Επικαλούμενο πηγές που για ευνόητους λόγους επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους (δύο διαφορετικούς developers για την ακρίβεια), το site υποστηρίζει ότι το Wii U δεν μπορεί να φτάσει την ποιότητα γραφικών που έχουμε συνηθίσει στους τίτλους των PS3 και Xbox 360.

Παρ’ όλο λοιπόν που τα γραφικά θα είναι HD και υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα λόγω του πιο σύγχρονου σχεδιασμού του hardware, το τελικό αποτέλεσμα μάλλον υστερεί. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη στην περίπτωση της Nintendo, αφού η εταιρεία απευθύνεται περισσότερο στους casual gamers, παρά στο hardcore κοινό. Επιπλέον, με δεδομένο πως στο πακέτο της κονσόλας θα συμπεριλαμβάνεται ένα χειριστήριο-tablet, κάποιες εκπτώσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά ίσως ήταν απαραίτητες για να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό.

Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν απόψεις δύο συγκεκριμένων developers, συνεπώς καλό θα ήταν πριν βγάλουμε συμπεράσματα, να περιμένουμε να δούμε τα πρώτα δείγματα τίτλων του Wii U στη φετινή E3.

Keywords
Τυχαία Θέματα