Κέικ: Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε στο ψήσιμό του!

08:37 9/2/2024 - Πηγή: Star
Η εβδομάδα μάς βρήκε με όρεξη για αφράτο, μυρωδάτο κέικ και η Γεωργία από το MasterChef ήταν η πλέον κατάλληλη για να μας δώσει συμβουλές και να μας βοηθήσει να το φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι, με μεγάλη επιτυχία!Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη «τρύπωσαν» στη βίλα του MasterChef 2024 και απέσπασαν τα πιο ιδιαίτερα μαγειρικά tips από τους επίδοξους MasterChefs.Γεωργία Μπετχαβά: Η ηλικία, η καταγωγή και οι φωτογραφίες
στα socialΑφράτο κέικ: 7+ 1 συμβουλές Χρειάζεται προσοχή στο ψήσιμοΟ φούρνος πρέπει να είναι προθερμασμένοςΔεν το ψήνουμε στον αέρα, γιατί μπορεί να ψηθεί απ’ έξω και μέσα να είναι υγρόΕίναι προτιμότερο να το βάλουμε στη λειτουργία πάνω- κάτωΔεν πρέπει να ανοιγοκλείνουμε τον φούρνο γιατί το κέικ μας θα «πέσει»Πρέπει το μίγμα μας να μην είναι ούτε πολύ ρευστό αλλά ούτε και πολύ συμπαγές για να «φουσκώσει» το κέικΗ δοσολογία στο κέικ πρέπει να ακολουθείται. Δεν μπορούμε να το φτιάξουμε με το…  μάτι. Δε θα μας πετύχει.Το ψήνουμε γύρω στα 25’Η συνταγή της Γεωργίας για αλμυρό κέικ με σπανάκιΤα υλικά είναι απλά: Ψιλοκομμένο σπανάκιΦρέσκο κρεμμύδιΑλεύριΆνηθοςΤυρίΑβγάBaking powderΓάλα Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku
Keywords
Τυχαία Θέματα