Τσικνοπέμπτη: Premium κοπές - Τελικά χρειάζονται μαρινάδα;

22:28 6/3/2024 - Πηγή: Star
Καλή Τσικνοπέμπτη! Η απόφαση να μην μαρινάρουμε τα εκλεκτά κρέατα όπως τα Black Angus, Wagyu και Kobe συνδέεται με την ποιότητα και την ήδη έντονη γεύση που έχουν αυτές οι κοπές.Η Τσικνοπέμπτη έρχεται! Δείτε μία νόστιμη συνταγή για μαρινάδαΣύμφωνα μάλιστα και με όσα είπε ο MasterChef Γιάννης Κούρτογλου στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη, τα εκλεκτά αυτά κρέατα έχουν αρκετό λίπος και είναι πλούσια σε μυϊκό ιστό,
προσφέροντας από μόνα τους ένα έντονο αρωματικό προφίλ και ζουμερή υφή.Η μαρινάδα συνήθως χρησιμοποιείται για να προσθέσει γεύση και να μαλακώσει τα πιο σκληρά κομμάτια κρέατος. Στην περίπτωση των εκλεκτών κρεάτων, η μαρινάδα μπορεί να «σκοτώσε» τις ιδιαίτερες γεύσεις τους.Έτσι, όταν έχετε κρέας υψηλής ποιότητας, συνήθως είναι καλύτερο να το απολαύσετε όσο το δυνατόν πιο απλό, ώστε να διατηρήσετε τις φυσικές του γεύσεις. Premium κοπές - Τips ψησίματος και σερβιρίσματοςΠροσθέτουμε μόνο ανθό αλατιού!Δε μαρινάρουμε γιατί το κρέας είναι εκλεκτό και δε χρειάζεται έξτρα γεύση!Αφού ψηθεί, μπορούμε να προσθέσουμε και πιπέρι. Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku
Keywords
Τυχαία Θέματα