Κέικ κάστανου

Υλικά για μία μεγάλη φόρμα  3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 κούπα ζάχαρη1 κούπα μαργαρίνη4 αβγά1 κούπα σιρόπι από γλυκό κάστανο1 κούπα κάστανα βρασμένα και χοντροαλεσμένα2 κουταλιές μπέκιν πάουντερμισή κούπα αμύγδαλα φιλέ1 κούπα σταφίδες ξανθέςμισή κούπα κουκουνάριαΤρόπος παρασκευήςΧτυπάτε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και ρίχνετε ένα ένα τα αβγά. Προσθέτετε  τα κάστανα, τα υπόλοιπα στέρεα υλικά, το σιρόπι, το αλεύρι και το μπέκιν πάουντερ. Ρίχνετε το μείγμα σε ταψάκι ή φόρμα του κέικ, πασπαλίζετε με αμύγδαλα φιλέ και το ψήνετε στους 175 βαθμούς για μία ώρα.Σημείωση: Χρησιμοποιούμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και μπέικιν για να φουσκώσει στο κέικ που περιέχει τα κάστανα και άλλους καρπούς και που είναι βαριά ως υλικά.Πηγή: www.katiana.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα