Ειδική ομάδα αντιμετώπισης γιαουρτιών!



Σήμερα ο Βενιζέλος στη Λαμία και ο Σαμαράς στη Θήβα – Αύριο Κυριακή η Ντόρα στη Λαμία – Τρέχει και δεν φτάνει η αστυνομία, που έχει και τον αγώνα Λεβαδειακού -ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά.

Οι αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας και
Βοιωτίας έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αφού πρέπει να είναι παντού και να προλάβουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις, απ΄ όπου αυτές και αν προέρχονται…Έτσι λοιπόν οι ειδικές «Ομάδες αντιμετώπισης… γιαουρτοριχτών», πρέπει να αναλάβουν δράση, έστω και αν ο αριθμός των αστυνομικών δεν επαρκεί….

Σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας στην Πλ. Διάκου, θα μιλήσει σήμερα Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επισκέπτεται τη Φθιώτιδα. Η ομιλία θα γίνει στις 7:00΄ το απόγευμα και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στη Φθιώτιδα καλεί τα μέλη , τους φίλους και τους πολίτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση.
Από τη Θήβα επέλεξε να ξεκινήσει τις προεκλογικές του περιοδείες στην περιφέρεια ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς. Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Στη Φθιωτική πρωτεύουσα επίσης θα βρεθεί την Κυριακή και η πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη η οποία θα μιλήσει σε φίλους του κόμματος στις 19.30΄ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΣΑΜΑΡΑΣ».

Στο πόδι είναι και η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας εν όψει των επισκέψεων των δυο πολιτικών αρχηγών. Οι διαταγές από το αρχηγείο προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις είναι να περιφρουρήσουν και να προστατέψουν με κάθε τρόπο τις περιοδείες και τις επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών σε όλη την περιφέρεια, για την αποφυγή τυχόν απρόοπτων και δυσάρεστων γεγονότων, όπως ρίψης γιαουρτιών και άλλων. Εκτός των ένστολων αστυνομικών, θα υπάρχουν και πολλοί «κρυφοί» ανάμεσα στον κόσμο με σκοπό να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις και να ελέγξουν ύποπτα άτομα, για να προλάβουν τα «δυσάρεστα».

Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος που δόθηκε πολύ εύστοχα από τα ΜΜΕ: «Ομάδα αντιμετώπισης… γιαουρτοριχτών«. Θα είναι κάτι σαν την ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών, μόνο που η συγκεκριμένη θα έχει τα μάτια και τα αυτιά της πάνω στους πολιτικούς δια παν ενδεχόμενο.

lamiareport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα