Η Sarah Jessica Parker δεν ανησυχεί για την εμφάνισή της


Αυτό που τη νοιάζει είναι η οικογένεια και η καριέρα τηςΣτο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι τα αρνητικά σχόλια για τον εαυτό της την επηρεάζουν πολύ και την «πληγώνουν».

Τώρα πια όμως, όντας μητέρα τριών παιδιών, και έχοντας ήδη γίνει γνωστή μέσα από τη δουλειά της σε όλον τον κόσμο, η Sarah Jessica Parker πλέον δεν ενδιαφέρεται και τόσο για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη.

Η 46χρονη σταρ
δηλώνει ότι νιώθει μεγαλύτερη ανασφάλεια για πράγματα που αφορούν την καριέρα της και την οικογενειακή της ζωή και όχι τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση. Μάλιστα, όπως είπε, το να έπρεπε να ανησυχεί για την εμφάνισή της μόνο θα ήταν ένα «υπέροχο πρόβλημα».

Μιλώντας στο περιοδικό «Stella» η ίδια δηλώνει: «Προσπαθώ να ντύνομαι ανάλογα με την ηλικία μου και είμαι αρκετά ρεαλίστρια με το πώς είμαι και πώς δείχνω. Αν όμως αυτά ήταν τα πραγματικά μου προβλήματα και ανασφάλειες θα ήταν “υπέροχα προβλήματα”».

«Οι ανασφάλειές μου είναι πιο ουσιαστικές. Πρώτα απ’ όλα ανησυχώ πολύ για τα παιδιά μου και για την υγεία τους. Επίσης, για την υγεία του συζύγου μου. Έχω άγχος για τις ευκαιρίες που θα –και αν - μου παρουσιαστούν στην καριέρα» λέει.

«Υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν ότι το Botox είναι κάτι απαραίτητο. Αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο στον τομεά μας» πρόσθεσε.

Η διάσημη ηθοποιός παρευρέθη χτες το βράδυ στο 34ο Kennedy Center Honors στην Ουάσινγκτον με το σύζυγό της Mathew Broderick και παραδέχτηκε ότι δεν βρίσκει πάντα χρόνο για τη σχέση της και πως δεν είναι εύκολο να τα βγάζει κανείς πέρα με τρία παιδιά.

Όσο για τις στιλιστικές της επιλογές επισημαίνει ότι «φοράω οτιδήποτε μπορώ να βάλω γρήγορα και που να μην ντροπιάζει το γιο μου».

Μόνο για να αλλάξει ρούχα βρίσκει χρόνο η SJP
Keywords
Τυχαία Θέματα