Η πολιτική ατζέντα της ημέρας


Συναντήσεις Παπουτσή με Τσίπρα και εκπροσώπους αστυνομικώνΑπό τις 9:30 έως τις 13:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η τελευταία ημέρα των εργασιών του 12ου Καταστατικού Συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.

Στις 11:00 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σύσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) της Κεντρικής
Μακεδονίας. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί η λειτουργία των ΤΟΕΒ υπό το νέο καθεστώς του «Καλλικράτη», καθώς και το αίτημα των ΤΟΕΒ να επανέλθουν υπό την εποπτεία της Περιφέρειας και όχι των Δήμων.

Στις 11:30 στο Grant Resort στο Λαγονήσι, ομιλία της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, στο 15ο συνέδριο του Economist με θέμα: «In the aftermath of the global economic crisis: what next?»

Στις 12 το μεσημέρι στο υπορυγείο Προστασίας του Πολίτη, συνάντηση του αρμόδιου υπουργού, Χρήστου Παπουτσή, με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Την ίδια ώρα στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας συνάντηση της προέδρου, Ντόρας Μπακογιάννη, με μέλη της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας.

Επίσης στις 12 στην ΕΣΗΕΑ συνέντευξη Τύπου της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί» με θέμα τη ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα κοινωφελή ιδρύματα και σωματεία που εξυπηρετούν παιδιά με ειδικές ανάγκες και κοινωνικά προβλήματα.

Στις 13:00 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνάντηση του αρμόδιου υπουργού, Χρήστου Παπουτσή, με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Την ίδια ώρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύσκεψη για την επικείμενη έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο και την Αρχαία Μακεδονία στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και τις δυνατότητες πολιτιστικής και τουριστικής ανάδειξης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 14:30 στη Βουλή, συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τα μέλη του προεδρίου της Συνομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC).

Στις 15:00 παρουσιάζεται το νέο σχέδιο δράσης της ΕΤΟΑΑ για την περίοδο 2011-2012 από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων.

Από τις 17:00 έως τις 19:00 στην αίθουσσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ΔΣΑ η δεύτερη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου (ECEFIL) με θέμα: «Ρύθμιση και Εποπτεία των Αγορών. Προκλήσεις και Προοπτικέ.

Στις 19:00 στην Παλαιά Βουλή συζήτηση θεσμικού και πολιτικού προβληματισμού διοργανώνουν το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας από τις Εκδόσεις Παπαζήση του βιβλίου του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου με τίτλο: «Προεδρικό Σύστημα στην Ελλάδα; Στοχασμοί για μια εναλλακτική θεσμική». Εισηγήσεις θα κάνουν οι κ.κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα