Η ταπετσαρία έκρυβε ενάμισι κιλό ηρωίνης

Πίστευε ότι μπορούσε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που θα τον υπέβαλαν σε έλεγχο στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, ένας Βούλγαρος υπήκοος που θέλησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος με τοαυτοκίνητο ενός συμπατριώτη του.

Όμως, οι Έλληνες αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι εισάγει και εμπορεύεται μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην Ελλάδα και έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν τις τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που
είχε κρύψει μέσα στην… ταπετσαρία του πορτ
μπαγκάζ! Τα ναρκωτικά ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ένα κιλό και 424,8 γραμμάρια κι έτσι ο Βούλγαρος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σερρών, ενώ το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποιούσε στις συναλλαγές του κατασχέθηκαν.

*** Με μισό κιλό ακατέργαστης ινδικής κάνναβης στην κατοχή τους συνελήφθησαν στην Χαλκίδα ένας 29χρονος άντρας και δύο γυναίκες 28 και 25 χρόνων, όταν αστυνομικοί της Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ τους υπέβαλαν σε έλεγχο και βρήκαν πάνω τους τα ναρκωτικά τα οποία προόριζαν για πώληση σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής.

*** Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ πήγαινε στην Έδεσσα για να πουλήσει τον θάνατο ένας 42χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι είχαν πληροφορίες και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 155 γραμμαρίων και το κινητό που χρησιμοποιούσε για να κλείνει ραντεβού με τους αγοραστές.

*** Ποσότητες ναρκωτικών διακινούσαν στην πόλη του Ρεθύμνου δύο άνδρες 29 και 25 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όταν συνελήφθησαν στην περιοχή Κουμπέ και στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν 122 γραμμάρια χασίς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα