Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 3-0


Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και μπήκε και πάλι στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης (περιμένοντας σαφώς το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) επικρατώντας στο ΟΑΚΑ με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου, σπάζοντας την κακή παράδοση του 3Χ3 των "ερυθρόλευκων" την φετινή χρονιά.Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε
στο 57', έδωσε ασίστ στο τρίτο γκολ και έχασε και άλλες ευκαιρίες να ανεβάσει τα προσωπικά του γκολ (22 φέτος) ωστόσο στον πανηγυρισμό του έπεσε στην αγκαλιά του Φερέιρα και μετά όλοι οι παίκτες μαζί, κίνηση χαρακτηριστική του κλίματος στο "πράσινο" στρατόπεδο.Με την νίκη αυτή το "τριφύλλι" σκαρφάλωσε με ματς περισσότερο στην δεύτερη θέση με επτά βαθμούς ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν στην τελευταία θέση με 3. Λουίς Γκαρθία (27') και Κατσουράνης (84') οι έτεροι σκόρερ των γηπεδούχων με τον τελευταίο να αποβάλεται στο 90' με δεύτερη κίτρινη (και ενώ με την πρώτη κίτρινη έχανε και τα δύο ματς στην συνέχεια).
Για τον αξιόμαχο Ολυμπιακό Βόλου που πάλεψε το ματς στο πρώτο ημίχρονο ο Μπρέσκα είχε δοκάρι στο 16' ενώ στο 36' ο Σολάκης σκόραρε αλλά το γκολ του δεν μέτρησε καθώς ο Ελληνας επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, κάτι που έκανε τον Αχιλλέα Μπέο να απορεί μέσα από το μπουθ και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με την ανάπαυλα (αποδοκιμαζόμενος από τους φίλους του Παναθηναϊκού). Άξιο αναφοράς η παρουσία μόνο περίπου 5.000 φίλων του "τριφυλλιού" αλλά και τα συνθήματα μερίδα οργανωμένων κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.



Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο



Διαιτητής: Μήτσιος Χ. (Ηπείρου)



Βοηθοί: Μπαλτάς Χ. (Αχαϊας) - Σωτηρόπουλος Χ. (Αχαϊας)



Τέταρτος διαιτητής: Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας)



Κίτρινες: Βύντρα, Κατσουράνης 2 / Σελεζί, Ντολεζάι, Σολάκης



Κόκκινες: Κατσουράνης / Σολάκης



Γκολ: 27' Λουίς Γκαρθία, 57' Σισέ, 84' Κατσουράνης / -



Οι συνθέσεις των ομάδων:



Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης (83' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρθία (62' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ (91' Σιμάο).



Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι (63' Νέμεθ), Τόμας, Μαρτίν (72' Μητρόπουλος), Μπρέσκα (77' Ψυχογιός), Αλβαρέζ, Σανκαρέ, Ακόστα, Σελεζί, Ζαραδούκας, Σολάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα