Το πρόγραμμα των πλέι οφ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου είναι τα ματς με τα οποία θα ανοίξει η αυλαία των πλέι οφ της Σουπερλιγκ στις 8 Μαΐου. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά και τις πρώτες δηλώσεις των προπονητών.

Στην αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων και όχι στη σειρά των αγώνων συμφώνησαν οι τέσσερις τεχνικοί ότι θα κριθεί η πρωτιά, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League
της επόμενης περιόδου.

Η βαθμολογία

2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3
3. A.E.K. 1
4. Π.Α.Ο.Κ. 0
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 0

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγωνιστικών:

1η Αγ.: Κυριακή 08/05 ώρες έναρξης 19:30 και 21:45
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου

2η Αγ.: Τετάρτη 11/05 ώρες έναρξης 18:15 και 20:30Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

3η Αγ.: Κυριακή 15/05 ώρες έναρξης 18:15 και 20:30
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός

4η Αγ.: Τετάρτη 18/05 ώρες έναρξης 17:15 και 19:30 (λόγω της διεξαγωγής του Τελικού Europa League)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

5η Αγ.: Κυριακή 22/05 ώρες έναρξης 18:15 και 20:30
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

6η Αγ.: Τετάρτη 25/05 ώρες έναρξης 18:15 και 20:30
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου

Στην εκδήλωση πρώτος μίλησε ο Πατρίκ Κομνηνός ο οποίος ευχαρίστησε τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων για την παρουσία τους και στην συνέχεια δήλωσε: «Έχουν γίνει συνείδηση και κτήμα όλων τα πλέι οφ. Έχουν περάσει από «σαράντα κύματα», αλλά κάνοντας μια μικρή τροποποίηση και επιμένοντας καταφέραμε να τα διατηρήσουμε. Υπάρχει πλέον ανταγωνιστικότητα, από όλες τις ομάδες και είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πάγια θέση της Σούπερ Λίγκας είναι να προσδίδει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

Ακολούθησαν οι δηλώσεις των προπονητών των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στη διαδικασία:

Ζεσουάλδο Φερέιρα (προπονητής Παναθηναϊκού): «Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζεται τη θέση μου για τα πλέι οφ. Πρέπει να πω ότι οι κανονισμοί είναι για να μπορούν να γίνονται αποδεκτοί και να υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται με σαφή στόχο να κερδίσει. Είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα ήθελα όλοι να κατανοήσουμε τι σημαίνει να κάνεις έξι ματς σε 17 ημέρες. Ειδικά μετά από δέκα μήνες δουλειάς. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός κοντεύει τα 50 παιχνίδια φέτος. Αυτά τα ματς στα πλέι οφ θα απαιτήσουν μια μεγάλη αγωνιστικότητα και δυνατότητα για να σταθούν σε τόσα ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για πολλούς δεν είναι κάτι το καινούργιο. Όποιος έχει διεθνή εμπειρία ξέρει ότι αυτές οθ καταστάσεις συμβαίνουν.

Υποχρέωσή μου σαν προπονητής, αν και δεν ξέρω αν οι αγώνες θα είναι καλής ποιότητας, αλλά εγώ πιστεύω, τουλάχιστον για τη δική μου ομάδα, ακόμα και αν δεν παίξουμε καλά, να παραμείνουμε σε αυτή τη διαδικασία και με μεγάλη θυσία. Έχει μεγάλη ιστορία και πλούσιο παρελθόν ο Παναθηναϊκός και έχει την υποχρέωση να δώσει τη μάχη της, για το δικό μας στόχο που είναι να νικήσουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα