Ξέφυγε από το Χάρο δύο φορές!


Γάτα επέζησε από δύο προσπάθειες ευθανασίαςΗ Andrea είναι μια γάτα που απ' ό,τι φαίνεται αρνείται να αφήσει τα εγκόσμια! Το τετράποδο είχε καταλήξει στο κέντρο αδέσποτων ζώων West Valley από αστυνομικούς που την είχαν βρει στο δρόμο.

Αν και ήταν ιδιαίτερη φιλική με τους ανθρώπους κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την υιοθετήσει. Έτσι το καταφύγιο, αφού περίμενε περίπου ένα μήνα μήπως βρεθεί κάποιος υποψήφιος ιδιοκτήτης, αποφάσισε να της κάνει ευθανασία.

Την έβαλαν σε θάλαμο αερίων μονοξειδίου του άνθρακα και όταν την έβγαλαν είδαν
ότι παρουσίαζε ακόμα σημάδια ζωής. Έτσι την ξαναέβαλαν στον ίδιο θάλαμο. Όταν είδαν ότι δεν γινόταν τίποτα αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν άλλη μέθοδο και αφού την έκλεισαν σε μία σακούλα την τοποθέτησαν αυτή τη φορά στο ψυγείο.

Όταν την έβγαλαν από το ψυγείο η Andrea ζούσε και έτσι το καταφύγιο αποφάσισε να μην τη θανατώσει. «Είναι από αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις ότι η γάτα θέλει να ζήσει» είπε ο Aaron Crim, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του καταφυγίου.

Την Andrea φροντίζει τώρα μια εθελόντρια, η Janita Coombs, η οποία είναι αποφασισμένη να περιμένει μέχρι να βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει.

(Στη φωτογραφία η Andrea παίζει με την προσωρινή ιδιοκτήτριά της Janita Coombs)


Keywords
Τυχαία Θέματα